Papatya
-
Papatya
Papatya koydum Bu sevdanın adını
Yaşamak istiyorum sevdanın
Uçsuz bucaksız mutluluğunu
Sevmiyordu sevdiğim beni
Umut ediyordum seveceğini
Papatya koydum bu sevdanın adını
Yaşatmak istiyordum sonsuza kadar... -
kizim olsa ismini papatya koyabilirim. acayip hos degil mi? ne kadar ozgur bir o kadar yalin bir cicektir bu. bir kadinda aradigim her sey papatya da var desem neler olabilir bunlar? sevdiginiz kadini hangi cicekle ozdeslestirirsiniz?
-
Papatya dünyanın en güzel çiçeğidir. Sizden hiçbirşey beklemeksizin tüm güzelliğiyle gözünüzü alır ve size mutluluğu verir (tabii ufacık birşeyle mutlu olabilenlerdenseniz) Eğer mutlu olmak için gül'e ihtiyaç duyanlardansanız, birgün bahçelerden birine gül koparmak için girdiğinizde dönüp arkanıza bakın. Bir papatya ezmişsinizdir çünkü...
-
Criminal çok iyi..
Şu kızım olursa ne isim koyarım muhabbetine gelirsek, ben Su, Rüya, Beste gibi soyut isimleri tercih ediyorum. Çağla, Gül gibi klorofil barındıran isimler de olabilir.
-
BartheZ bunu yazdı:
Criminal çok iyi..
Şu kızım olursa ne isim koyarım muhabbetine gelirsek, ben Su, Rüya, Beste gibi soyut isimleri tercih ediyorum. Çağla, Gül gibi klorofil barındıran isimler de olabilir.
(((:
Ben sevdiğimi kardelen ile özdeşleştirirdim. Güçlü, onurlu, baş eğmez....
-
ben galiba kızım olsa bahar veya deniz gibi isimler koyardım

-
valla kızım olursa ismini ne koyacam bilmiorum ama araba alırsam plakasını RNA yaptıracam :D
ReNegadeAlien :DD
-
Ben Papatya koymayı düşünürüm ama "ÖZLEM" bilir :)) iyice kılıbık oldum bu yaştan sonra :))