Para Karşılığı Site Yaptırmak İstiyorum
-
Merhaba arkadaşlar,
Photoshopta anasayfa dahil 4 sayfalık kolay bir web design yaptırmak istiyorum. Yapacağınız işe göre vereceğim para sizi tatmin edecektir sanıyorum. Sayfaların içeriği çok basit sadece iki üç tane photoshop tricki ile foto moto koymamız küçük bir logo yapmamız yetecek. Detayları msn'de konusabiliriz. İlgilenenler eklesin: swmert@hotmail.com
Ekleyenler aynı zamanda buraya yazarsa sevinirim.
-
ekledim
-
kimseye daha önce yaptığı sitelere bakmadan iş verme çok kötü rezil olursun benden söylemesi.
-
Para karşılığı ilişkiye girmek istiyorum der gibi ne la bu : | } git google amcada bi ton ajans var çalış onlarla, töbe bismillah ...
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------kimseye daha önce yaptığı sitelere bakmadan iş verme çok kötü rezil olursun benden söylemesi.
-----------------------------nie böle diyon hoca belki acemiler var kimse iş vermezse acemilikten nasıl kurtulcaz :)
madem rekabet diyon bu adam kaça yapıyosa ben yarı fiyatına yaparım :D
-
yapan çıkmadıysa pm bekliyorum
-
Kimsenin isini vs. baltalamak istemem ama cok basit bir seyse internette hazir site yapim araclari var. Onlari kullanabilirsiniz.
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------Para karşılığı ilişkiye girmek istiyorum der gibi ne la bu : | } git google amcada bi ton ajans var çalış onlarla, töbe bismillah ...
-----------------------------Buradaki kazansin ajans kazanacagina hem ajanstan uygun fiyata olur. Bu ne atar anlamadim adam yardim istemis yani.