Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. mobil üzerinden para kazanma yollarını anlatmışlar. ben hiçbirini denemedim (; belki arayan olabilir. 

https://webhakim.com/para-kazandiran-mobil-uygulamalar-android-ios.html?utm_campaign=bildirt.com&utm_source=bildirt_push&utm_medium=bildirt_push

bana gelen bilgilendirme şeylerinden aldım, özellikle aradığım bişey değil yani (; 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

yandex toloka ilk çıktığında baya uğraşıyordum. ortaokula gidiyordum sanırım. sonra hesabımı banlayıp paraya el koymuşlardı şerefsiz yandex haram olsun o kadar anket çözdük. arama algoritmana data sağladık. ne istedin benim 3 kuruş paramdan. :d pentium e5700 işlemcili bilgisayara r9 280 ekran kartı alacaktım o para ile. ulan ne güzel günlerdi ya. 300 lira mı neydi r9 280 sapphire modeli. kartın bakır borular falan hala aklımda ya. okulun internetinden r9 280 videolarını indirip usb flash'a atıp evde izlerdim.

şu an yandex toloka milletin parasına çökmeye devam ediyor mu bilmiyorum ama ilk çıktığında çok para kazananları banlıyordu.

HACKEROKAN!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankuzem
    ankuzem's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki pandemi dönemindeyiz günümüzün çoğu evde geçiyor.

bu süreyi boşa harcamamak için bir site buldum sizinle paylaşmak istedim. tamamen güvenli olan bu site günlük en fazla 10 anket doldurarak anket başına size ortalama 50 cent veriyor yani günlük 5 dolar kazanabiliriz belki daha fazla ben ilk gün 4 dolar kazandım devam ediyorum hala sizede tavsiye ediyorum 3 5 bişeyler kazanmak istiyorsanız linke tıklayıp kaydolun derim.

https://dentacoin.com/

Admin not: Ref'i sildim, referanslı link paylaşmak yasak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek
    ankuzem bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki pandemi dönemindeyiz günümüzün çoğu evde geçiyor.

bu süreyi boşa harcamamak için bir site buldum sizinle paylaşmak istedim. tamamen güvenli olan bu site günlük en fazla 10 anket doldurarak anket başına size ortalama 50 cent veriyor yani günlük 5 dolar kazanabiliriz belki daha fazla ben ilk gün 4 dolar kazandım devam ediyorum hala sizede tavsiye ediyorum 3 5 bişeyler kazanmak istiyorsanız linke tıklayıp kaydolun derim.

https://dentacoin.com/?inviter=AE0x4EmUMD%2Fg7xPfTIz9Gw%3D%3D%7C61vJXhK7agKnalFbmTrcPg%3D%3D

iyice reklam platformuna döndü site amk

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    ankuzem bunu yazdı

Referanslı linki direk koymuşsun. 2010 kayıtlı user. 2010 dan beri Yazdığın 2 mesaj var ikiside aynı reklam. 

hypnot1c tarafından 13/Nis/21 17:08 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankuzem
    ankuzem's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    ankuzem bunu yazdı

https://dentacoin.com/?inviter=AE0x4EmUMD%2Fg7xPfTIz9Gw%3D%3D%7C61vJXhK7agKnalFbmTrcPg%3D%3D

Referanslı linki direk koymuşsun. 2010 kayıtlı user. 2010 dan beri Yazdığın 2 mesaj var ikiside aynı reklam. 

yani haklısın ama sorun referans linki olması mı yani , siteye başka bir linkten de gireebilirsiniz benim hoşuma gitti o yüzden ilgili forumlarda paylaştım 

yanlış mı yaptım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    ankuzem bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    ankuzem bunu yazdı

https://dentacoin.com

yani haklısın ama sorun referans linki olması mı yani , siteye başka bir linkten de gireebilirsiniz benim hoşuma gitti o yüzden ilgili forumlarda paylaştım 

yanlış mı yaptım

https://www.tahribat.com/Kurallar

Genel kurallar.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ankuzem
    ankuzem's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    ankuzem bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    ankuzem bunu yazdı

https://dentacoin.com

yanlış mı yaptım

https://www.tahribat.com/Kurallar

Genel kurallar.

referans link paylaşmak yasak ama niyetim konuya ilişkin örnek vermekti yasak olduğunu bilmiyordum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Refsiz link yaz bari yanına banlanacan biri görse

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 9
mobilden para kazanma