Para Kazanması Kapatılan Youtube Kanalı
-
Bi anda gelen birkaç telifle kanalın para kazanması kapatıldı. Gelen mailde 6 ay sonra tekrar para kazanmanın açılabileceği yazılmış. Kanalı da tam rayına oturtmuştuk. Para kazanmanın tekrar aktif edilebilmesi için bir yöntem mevcut mu? google plus üzerinden olabildiğini gördüm bazı yerlerde ama detaylı bir açıklama yok. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
-
Youtube işi çok zorlasti alkislarlayasiyorum.com'da görüyorum adam bu videoyu Youtube'a boşuna yüklemeyin anında telif çekerim sonra ağlamayın yazmış.
-
telifi atan yapım şirketi fln değilse mail atıp telifi kaldırmasını rica et belki insafına gelir. bu arada siz siz olun türkçe içerik çalışmayın geçen gün 300 küsür izlenme alan bi videodan telif yedim videoda reklam falan yoktu şaka gibi
-
Mustafa bunu yazdı
Youtube işi çok zorlasti alkislarlayasiyorum.com'da görüyorum adam bu videoyu Youtube'a boşuna yüklemeyin anında telif çekerim sonra ağlamayın yazmış.
nasıl yapıyorlar o olayı ? videoyu ilk yükleyen mi kazanıyor telifin ona ait olduğunu nasıl ispatlıyorlar
-
Bilmiyorum. Büyük ihtimalle ilk yüklenen sitedeki linki atıyorlardır.
-
Youtube a teknoseyir telif yazip bi aratin 30 dk lik filan youtubeda telif uzerine detayli sohbet var yardimci olucak size. Bu arada konuyu acan arkadas ben ozgun bir sekilde baslamayi dusunuyorum. Bunun haricinde bir iki puf noktada sorularim olucak sana telden giriyorum sonra ozelden bir selam cekicem
-
edit: gizli olmayan konu
slanger tarafından 10/Kas/14 21:59 tarihinde düzenlenmiştir