Paradan Para Kazanmak,
-
mrb. 2 gün önce falan garanti bankasının altın hesabından 200 liralık altın aldım 3.5 gram falan etti:D
aradan 2 gün geçti 200 ytllik altınım 210 ytl olmuş altın yükselmiş 58emi ne çıkmış şimdi hesap ediyorumda ,
200 yerine 2000 ytl olsaydı 100 lira kazanacaktım 20000 ytl olsaydı 1 milyar kazanacaktım 200000 olsaydı on milyar kazanacaktım hemde iki gün içerisinde direk satardım mis gibi 10 milyarı cebime koyardım tertemiz. hayat ne güzel 200000 lirası olanlar için , paradan ara kazanmak böyle bişey olmsa gerek,
akşama kadar sabit bi aylık için çalışıyoruz elimize geçen 3 kuruş paraya bakın birde bu altın işindeki olaya bakın ya.
-
borsa adamı bozar büyüsüne kapılmamak lazım :)
-
tüpras hayatımı kaydırdı 3 senede topladıgımı 1 günde aldı
para verılınce tatlıdır alınınca cok kotu
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
borsa adamı bozar büyüsüne kapılmamak lazım :)
-----------------------------1 bucuk ay önce geometri hocam borsada kardemire oynayacam %100 buyuk para koparacam dedi...
1 bucuk ayda 4000 lira kazandı yaz boyunca demir kazandıracak dio demire yatırdığı parayı geri çekti kazandığı 4000 lira duruo hala değerleniyo kazandırıyo...
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------
tüpras hayatımı kaydırdı 3 senede topladıgımı 1 günde aldı
para verılınce tatlıdır alınınca cok kotu
-----------------------------abi borsa hisseleri tehlikeli ama altın öyle değil en azından kaybetsede kısa sürede geri çıkıyo çok fazla kaybettirmiyo kazandırıyo ama çok fazlada kazandırmıyor ama kazandırıyor genede ufak tefek.
-
Borsa olayları cok rısklı cok az mıktarda kaybetsen bırsey olmaz kazanırsan da olmaz.Buyuk mıktarda kazanırsan super kaybedersen sıctın.
mesela dolar
-
Dolar
- 1.5640
- 1.5660
bız alım satımda toplam 3 basamak hesplıyoruz 156. Adamlar 5 basamak tan daha fazlasından bıle ıslem yapıyorlar 156 ıken bıle bınlerce lıra kar yapıyorlar.
-