Paragraf Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar,

ilk önce herkesin bayramı kutlu olsun.

bir textarea var ve php ile bazı fonksiyonlardan geçiriyorum o şekil veri tabanına kaydediyorum ama paragram başı yaptığım zaman paragraf olmuyor her şeyi yan yana yapıyor. Buna nasıl çözüm getirebilirim ?

Sorun çözüldü

nl2br(); fonksiyonu ile çözdüm

arkinfes tarafından 25/Haz/17 18:58 tarihinde düzenlenmiştir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

p etiketine izin verdirerek aldır içeri.

çekerkende öyle çek.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

textarea otomatik p etiketi koyuyor mu hocam ?

edit: denedim p taglarına izin verdim ama olmuyor yine aynı sorun 

Önemli not:metin editörü kullanmıyorum sadece textarea var

arkinfes tarafından 25/Haz/17 18:33 tarihinde düzenlenmiştir

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 3
php