Parallels Panel Site Taşıma Konusnda Yardımcı Olabilecekler
-
Zamanında 2 tane site kurmuştum asp şimdi taşımam gerekti fakat hayatımda windows hosting ile işim olmadığı için beceremiyroum.çok kurcalıyıpda zarar vermek istemiyroum.2 sitede güzel hosting de fakat kendileri taşıma yapamayacaklarını söylüyorlar..
yani aslında güzel hostingdde bulununan bir 2 sitemi yine güzel hostingde bulunan farklı bir hosting paketine taşımam lazım olay bu
ücretli / ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..
-
vay arkadaş yok mu delikanlı bi babayiğit
-
swordfish bunu yazdı
Zamanında 2 tane site kurmuştum asp şimdi taşımam gerekti fakat hayatımda windows hosting ile işim olmadığı için beceremiyroum.çok kurcalıyıpda zarar vermek istemiyroum.2 sitede güzel hosting de fakat kendileri taşıma yapamayacaklarını söylüyorlar..
yani aslında güzel hostingdde bulununan bir 2 sitemi yine güzel hostingde bulunan farklı bir hosting paketine taşımam lazım olay bu
ücretli / ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..
bulursan aynı şekilde bana da yardımcı olacak bir arkadaş lazım, Sen döndünmü kardeş?
-
hocam basit eğer türkçeyse plesk panel ki türkçedir güzel hostingi bende kullanıyorm. abonelikler kısmında site adresine geliyorsun ordan yedekleme yöneticisine tıklayıp yedekle butona basıyorsun. sana orda orda alt tarafata tüm içerikmi diye soruyor onuda seçip yedekliyor 1 dkya. sonra indirip istediğin siteye atabilirsin. mysqli bile yedekliyor.
-
abi aciletiyn yoksa yarin aksam olmadi obur aksam yapalim