Parallels Panel Site Taşıma Konusnda Yardımcı Olabilecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Zamanında 2 tane site kurmuştum asp şimdi taşımam gerekti fakat hayatımda windows hosting ile işim olmadığı için beceremiyroum.çok kurcalıyıpda zarar vermek istemiyroum.2 sitede güzel hosting de fakat kendileri taşıma yapamayacaklarını söylüyorlar..

yani aslında güzel hostingdde bulununan bir 2 sitemi yine güzel hostingde bulunan farklı bir hosting paketine taşımam lazım olay bu

ücretli / ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

vay arkadaş yok mu delikanlı bi babayiğit

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Zamanında 2 tane site kurmuştum asp şimdi taşımam gerekti fakat hayatımda windows hosting ile işim olmadığı için beceremiyroum.çok kurcalıyıpda zarar vermek istemiyroum.2 sitede güzel hosting de fakat kendileri taşıma yapamayacaklarını söylüyorlar..

yani aslında güzel hostingdde bulununan bir 2 sitemi yine güzel hostingde bulunan farklı bir hosting paketine taşımam lazım olay bu

ücretli / ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..

bulursan aynı şekilde bana da yardımcı olacak bir arkadaş lazım, Sen döndünmü kardeş?

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

hocam basit eğer türkçeyse plesk panel ki türkçedir güzel hostingi bende kullanıyorm. abonelikler kısmında site adresine geliyorsun ordan yedekleme yöneticisine tıklayıp yedekle butona basıyorsun. sana orda orda alt tarafata tüm içerikmi diye soruyor onuda seçip yedekliyor 1 dkya. sonra indirip istediğin siteye atabilirsin. mysqli bile yedekliyor.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

abi aciletiyn yoksa yarin aksam olmadi obur aksam yapalim

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 5