folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Paralles Plesk Control Panel Veforum Site Kurulumu

Paralles Plesk Control Panel Veforum Site Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bir forum sitesi kurmak istiyorum arkadaştan rica ettim site adını aldı. Şimdi karşımda Paralles Plesk Control Panel var bana bu koşullar altında nasıl adım adım bir forum sitesi kurabileceğimi anlatırmısınız. (kesinlikle vbulletin istemiyorum)

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Kesinlikle vbulletin xP

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vbulletin istiosan napıyoruz orjinalini alıyoruz olmuyorsa phpbb gibi forumlar kuruyoruz smfde olabilir resimli anlatım yaz çıkar :)

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ölümüne MYBB ulayn..

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

güzel MyBB kurmak istiyorum ama tıkandığım nokta Paralles Plesk Control Panel den (bu arada MyBB 1.4.10 indirdim şu an) bu forumu nasıl hayata geçiricem... kim anlatabilir?

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
Toplam Hit: 1516 Toplam Mesaj: 5