Parasıyla Keylogger Yazacak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Msn konuşmaları diğer konuşmaları klavyeyle yazılan herşeyi girilen siteleri formlara girilenleri maile veya bir interner sitesine postalayacak bir keylogger yazacak varmı ?asla antilere yakalanmayacak sorun çıkarttımıydı da değişecek düzenleyecek ve bunu en en az 3 yıl yapacak içinde bir pit yeniği olmayacak programın 150 tl ye kadar verebilirim.
    az ama bu krizde iyi para :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekle beni birine yönlendireyim :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hali hazırda yaptığım var bir tane.max 3 günlük bi ayar çekmem lazım.

yalnız baştan söyleyeyim banka vs.. şifrelerini kaydetmemesi için bi algoritma yerleştirdim içine.eğer planlarında bu varsa baştan işe yaramayacağını söyleyeyim.

bilgileri sql den gönderiyor yani ister web site ye atarsın ister programdan okursun.ben sana logları okumak için programda yazar veririm.3-5 bişi verip extra sql sunucu kiralaman lazım.

antivirüsler şüpheleniyor fakat durduramıyor.onun için ayrı bi uğraştım.hiçbir şekilde bi sorun çıkaracağını sanmıyorum.

explorer(diğer tarayıcılarda dahil), diğer loglar, facebook ve msn konuşmalarını ayrı ayrı loglarda tutuyor.eğer sırf oyun ya da şunun logunu tutsun diye bir şey istiyorsan onun için de ayrı özelleştirme yapabilirim.  

150ytl ye 10 kullanımlık süresiz ayarlar veririm.yalnız proje dosyasını 150ytl'ye vermem.şimdi çıkmam lazım sen de biraz düşün görüşürüz ;)

edit : bu vereceğim 10 kullanımlığı sadece tbt müritlerine yapıyorum.eğer bir şekilde senden başkasının kullandığını öğrenir duyarsam uzaktan iptal ederim.şartlarım bunlar =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------

hali hazırda yaptığım var bir tane.max 3 günlük bi ayar çekmem lazım.

yalnız baştan söyleyeyim banka vs.. şifrelerini kaydetmemesi için bi algoritma yerleştirdim içine.eğer planlarında bu varsa baştan işe yaramayacağını söyleyeyim.

bilgileri sql den gönderiyor yani ister web site ye atarsın ister programdan okursun.ben sana logları okumak için programda yazar veririm.3-5 bişi verip extra sql sunucu kiralaman lazım.

antivirüsler şüpheleniyor fakat durduramıyor.onun için ayrı bi uğraştım.hiçbir şekilde bi sorun çıkaracağını sanmıyorum.

150ytl ye 10 kullanımlık süresiz ayarlar veririm.yalnız proje dosyasını 150ytl'ye vermem.şimdi çıkmam lazım sen de biraz düşün görüşürüz ;)

edit : bu vereceğim 10 kullanımlığı sadece tbt müritlerine yapıyorum.eğer bir şekilde senden başkasının kullandığını öğrenir duyarsam uzaktan iptal ederim.şartlarım bunlar =)

işte içinde bir pit yeniği olmasın dediğim buydu sen benim pcyide kontrol edeceksin ama ben bunu istemiyorum  sql sunucum va ayrıca o sorun değil  banka bilmemneyle işim olmaz
    verebileceğimfiyat buydu  sadece keylogger istediğimiçinfazlası verseydim turkojanda alırdım onda pc kontrol de var  anti konusuda sakat şüphelenmesi demek o herifin durumu anlaması demek

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

nitrous yazıyodu

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Turkojan Private Edition daha iyideğilmi

http://www.turkojan.com/index.Htm burdan bak kişiye özel hazırlıyorlar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

işte içinde bir pit yeniği olmasın dediğim buydu sen benim pcyide kontrol edeceksin ama ben bunu istemiyorum  sql sunucum va ayrıca o sorun değil  banka bilmemneyle işim olmaz
    verebileceğimfiyat buydu  sadece keylogger istediğimiçinfazlası verseydim turkojanda alırdım onda pc kontrol de var  anti konusuda sakat şüphelenmesi demek o herifin durumu anlaması demek

senin pc ni kontrol etmicem hocam sql sunucunun sorgusunu benim sql sunucudan verdiricem.bi başkasında görürsem direk kendi sql sunucumdan senin sorguyu silicem olay bu.antivirüslerin şüphelenmesi de şöyle oluyor.programı gizlemeye kalkınca kenardan sakıncalı program olabilir diye sarı bi uyarı dalgası çıkıp iniyor kaspersky da.programın açıldığı hiçbir şekilde hiçbir yerden belli olmuyor.doğal olarak antivir lerde bu olaya sakıncalı olarak bakıyor.

bi başkasına kullandırma dememin amacı da puştun biri çıkar programı yakalatasıya kadar nette antivir lere arama yaptırır durur.sonra bana lazım olduğunda işimi görmez...yoksa senin bilgilerini çalmam falan ne işime yarıcak benim?zaten sana logları okumak için vereceğim programı istediğin şekilde arat tarat bi uyarı dahi göremezsin.o konu da için rahat olsun ama yine de sen bilirsin.benden bu kadar =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:

nitrous yazıyodu

bu adam baskasına yazmıyodu ama işin ucunda para var :l

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 2508 Toplam Mesaj: 8