Parasıyla Sunucu Güvenliği Yapıcak ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Kasım/2009
    Erkek

    Selamlar 10 adet cs serverına gerekli firewallar'ı kurup önlemleride aldık fakat belli kişiler tarafından ddos saldırısı yiyor ve ping cıkıyor oyundan atıyor 2 haftadır bu sorunla karşı karşıyayız ve çözemedik maç atamıyoruz bu saldırılar sanırım yurtdışı ipleri sağlam bir bağlantıyla saldırılıyor ve ipler random olarak geliyor belli değil 4 adet datacenter değiştik fakat saldırıları yiyoruz yinede .. hepsi ddos saldırına karşı koyamadı gerekli gereksiz herkesten yardım aldık fakat çözemedik. bu sorunu çözebilecek arkadaşlar , sunucuya kurucakları programlarla engelleyebilecek arkadaş varmıdır ? gerçekten bilen biri varsa uygun bir fiyat veripte bize güvenliği sağlamasını istiyoruz para teklifte edebiliriz yeterki sorunu düzeltsin gerçekten bu ddos korumasına karşı bu işten anlayan arkadaşlar varsa pm atarlarsa sevinirim.


    Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arne
    Arne's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2011
    Erkek

    Hmm cs serverlarını kirallamıssınız sanırım kiraladıysanız msn'neden kiraladığınız firmanın,yöneticisiyle görüsünüz onlar amx den ayarları yapıp gerekli islemleri yaparlar. Ama sunuzu resellerları sizde ise o zaman ona ayarlarını siz kendiniz yapacaksınız.

     Hocam zaman olsa en üs seviyede bende yapardım güvenliğinide zamanım yok. Ama şöyle birşey yapa bilirsin.

    Bu türkiyede cs için bir çok server açılmış kendi resellerınız varsa bu reselleri cs server kiralıyan şirketlerin iplerine yönlendirirseniz onlar serverın belirli ücret karşılığı kendi ayarlarını yaparlar ve saldırılara karşı önlemlerinide alırlar.



    Tahribat.com/Dua Ederek bekliyor.
Toplam Hit: 1410 Toplam Mesaj: 2