Paraşüt Animasyonu Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Selam beyler böyle yukardan sallana sallana düşen mümkünse fla formatında olacak bu şekilde bir animasyon yapmam lazım paraşütle bazı cisimleri düşürmem gerek, daha önce böyle bir şey gören var mı acaba?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Paraşüt grafiğini hazırla önce sonra flash ta düşür motion la hoca :|

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Flashtan anlamıyorm işte yok işin grafik konusunda sıkıntı yok da şimdi şurdan http://www.entheosweb.com/Flash/video_tutorials/falling_snowflakes.asp bakıyorum yalnız paraşüt böyle lönk diye düşmüyor ki biraz sağa sola yalpa yapmam felan lazım.

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

verdiğin videoda yapman gerekenleri zaten sıralamış , actionscriptte grafiği yalpalattıracak bir kod bilmiyorum ama şöyle yapabilirsin;  grafiği kullanmazsın , keyframe e koyacağın grafiğin yerine yeni bir movieclip yapıp içinde sağa sola yalpalayan ((motion twiinle yaparsın)) bir paraşüt grafiği gömersin , yaptığın yeni movieclip'i kar tanesi örneğindeki gibi uygularsın 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------

verdiğin videoda yapman gerekenleri zaten sıralamış , actionscriptte grafiği yalpalattıracak bir kod bilmiyorum ama şöyle yapabilirsin;  grafiği kullanmazsın , keyframe e koyacağın grafiğin yerine yeni bir movieclip yapıp içinde sağa sola yalpalayan ((motion tweenle yaparsın)) bir paraşüt grafiği gömersin , yaptığın yeni movieclip'i kar tanesi örneğindeki gibi uygularsın 

-----------------------------

üstad sözü bitirmiş nokta. bunun üstüne konuşulmaz :)

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 1192 Toplam Mesaj: 5