Parayı Çoğaltmak? Borsa?
-
elimdeki 3-5 kuruşu çoğaltmak için yatırım veya herhangi bir şekilde uygulayabileceğim yöntemler arıyorum.
borsayı da inceliyorum. ancak daha çok borsa değil de başka neler yapabilirim onu öğrenmek istiyorum.
bu arada zumsuk kardeşimizin borsa konularından da çok faydalandığımı belirtmek isterim.
kendisinin azmine ve öğrenme içgüdüsüne hayran olduğumu söylemeliyim. foruma geldiğinden bu yana birçok konuda azimle ilerledi, öğrendi.
-
valla ben geç kaldım gece çalışıp sabah uyuduğumdan fb hissesi alamadım felaket düştü bugün %20 artmış...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
valla ben geç kaldım gece çalışıp sabah uyuduğumdan fb hissesi alamadım felaket düştü bugün %20 artmış...
-----------------------------alış talimatı vereydin ya be hocam
-
öncelikle teşekkürler hocam emsajın için :)
--
Borsada takip etmen lazım.Ben migros'a güvenerek bıraktım ve şu an düşüşte.Şirketin habaerini, boırsanın haberini ve azcıkta dünya borsalarını tkaip etmen gerekiyor.Etiyatırım falan var onlara bak.Borsa yükjselirse kağıtlar yükselir, düşerse ; düşer.
Anlık takip etmen lazım.Anlık derken dakikası dakikasına değil ama seanslarıyla.Yani günde 4-5 kez girmen gerek,
seans ortasında ve sonuna doğru, 2. seaansta aynı şekilde.Çünkü 3 gün takip etmedim işler garipleşmiş.
Borsanın düşmesini beklyiorum bne.Yunanistandı şuydu buydu derken kan kaybetsin.Sonra hisse alalım.
2008 krizi kötü olabilir fakat alım için süper bir zamandı mesela.FEci patlama yarattı sonrasında.
İşin özü stop-loss koy kendine.Sat , zararın neresinden dönersen kar.FAkat grafikleri incele.Fikir verir.HAberleri takip et.PAra yada ekonomist (alabilirsen her ikisini al pazar günü çıkar 3 er liralar) ordakileri oku.
FAlan filan filan..
--
Aslına bakarsan borsa çok iyi bir yatırım aracı mı tartışılır.FAkat düzgün oynayıp 2-3 senede feci kaanabilirsin, kaybedebilirsinde.ben uzun vadede başaramadım, günlük alıp sattığımda daha iyidi.FAkat bi stratejisini şunu bunu tam çözemedim öylşe söylendiği gibide kolay dğeil, stratejiler belli değil 3-4 sene gerekiyor sanırım )
-
sirri bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------alış talimatı vereydin ya be hocam
-----------------------------acemisiyim daha bu işlerin şimdi işbankası internet şubesinden inceliyom detaylı bu partiyi kaçırdık ilerki maçlara bakacaz artık trabzonsporda düştü baya başkanıda serbest kaldı akşam yarın hareket olabilir...
-
Prometheus bunu yazdı:
garanti bankasından borsa işlemleri için nasıl işlem yaptırabiliriz? hesabım var
-----------------------------birde hisse senedi alım satım işlemleri için gerekli olan yatırım hesabı açtırman,internet bankacılığı ve gerekli kullanıcı adı şifreyi alman için şubeye ugramalısın