Parayı Degerlendırmenın En İyi Yolu?
-
evet arkadaslar bugun arabamı sattım ve elıme 12.500 tl gectı yenı bır araba alana kadar bankaya yatırmak ıstıyorum ama hangı bankaya yatırayım yada altınlamı daha cok degerlenır bılgı verırımısınız aklımda ing banka var vadesı bozulmuyor ıstedıgın zaman cekıyon fln ?
-
Beyler bide cok az para nasıl değerlendirilir 250-300 tl gibi
-
3 ay vadeli turuncu hesap :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende onu dusunuyorum hocam bugun yaptırcam ama 3 ay degıl tabıkı ben her an tekrar gerı cekebılırım :D
-
bankalar pek bişey vermiyo ama ben uğraşamam dersen de tabiki banka ben bi ara bakmaıştım en yüksek oran şu an için ing de sanırım turuncu hesap gibi günlük faiz işleyen birine yatırman daha iyi olur hani olur da eline bi fırsat geçer faiziyle beraber alırsın parayı
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bende onu dusunuyorum hocam bugun yaptırcam ama 3 ay degıl tabıkı ben her an tekrar gerı cekebılırım :D
-----------------------------3 ay beklersen binlira fazla alırsın ama :D
-
Her ay çekerim diyosan bırak vadeliye yatırma zaten sana ayda getireceği 70tl geçmez sende boşa arabana haram katmamış olursun. Kısa vadede altını unut uzun vadede yaparsan yılda enaz 12gr karın olucağından şüphem yok.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------3 ay beklersen binlira fazla alırsın ama :D
-----------------------------3 aya 1000TL vermesinin imkanı yok =) yıllık vadeliye verirse anca okadar getirir.
-
900 lira alirsin 1 yılda , ayda 75 lira işine gelirse hoca x)
-
merhaba arkadaşım kapalı çarşıdan has altın (som altın ) işlenmemim altını aldığında hem satarken kazanıyorsun.işlenmemiş olduğundan satarken kar a geçiyorsun.
-
bence bankada altın hesabı açtırmalısın .. 12.500 liraya yaklaşık 180 gram altın alırsın , altın mesela kur a göre 1 lira artar 180 lira değerlenir paran .. ama düşme ihtimalinide göze almalısın , nasip deyip yatıracan .. bozduracağın zaman da o saatte altın kur u neyse o rakamdan alırsın paranı .