folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Parçalanmış Filmleri Birleştirme ??

Parçalanmış Filmleri Birleştirme ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Elimde aynı filme ait olan 20 adet 5'er Mb lik parçalar var.Hjsplit'le beceremedim zaten sanırım onunla sadece onda parçaladığınız filmleri yada dosyaları birleştirebiliyorsunuz ama bu bendekiler zaten parçalanmış.. Şimdi ben bu parçaları " bir film " olucak şekilde ve kalitesinden taviz vermeden nasıl birleştirebilirim ?? [ Program adı verseniz yeter :) ] Teşekkürler..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bir kere kurdum kaldırdım rtük videosunu halleder sanmıştım ama yapmamıştı senin normal video sanırım burdan buyur keser halleder birleştirir inş

http://dosyam.net/?id=xh9j4m 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

C:\Program Files\Movie Maker\moviemk.exe

:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Ganimet yardımın teşekkürler dostum ayrıca WebCrow sahi yaa moviemaker amk nası aklıma gelmedi :)

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ganimet yardımın teşekkürler dostum ayrıca WebCrow sahi yaa moviemaker amk nası aklıma gelmedi :)
    -----------------------------
    hoja ben bi kere hababm askerde yi bununla birleştirmeye çalıştım yani bebe ruhinin  salaklık yaptığı sahneleri nese birleştirdim yaptım ulan bi açtım izliyim diye anaaa one amk görüntü birbirine girmiş :S nasıl olduunuda anlamaddım

Living Death
Toplam Hit: 1383 Toplam Mesaj: 5