Pardon
-
Pardon, sizin benim fikirlerime tercuman olmaniza bir itirazim yok da, acaba ben niye yabanci dil konusuyorum!
Pardon, ben temizlik sirketinden ariyorum. Ucan haliniz yikandi, ne zaman getirelim!
Pardon, basbasayken benimle neredeyse hic konusmuyordunuz. Simdi yanimda degilsiniz ve yoklugunuz susmak nedir bilmiyor!
Pardon, mumkunse biraz daha edebi konusur musunuz, ilerde anilarimi yazacagim da!..
Pardon, bir daha mektuplari kendinize saklayip, zarflarini bana gondermeyin lutfen!
Pardon, oyle guzelsiniz ki ayagimi yerden kesiyorsunuz. Lutfen ya siz buraya cikin ya da beni asagiya indirin!
Pardon, bir yanlislik olmali, ben bu satirin kelimelerinden biri degilim!
Pardon, bu teleferik Kafdagi'nin ardina kadar gider mi?
Pardon, burada biraz oturursam zirhim pas tutacak! Yakinlarda bir yerde yel degirmeni gordunuz mu hic?
Pardon, mumkunse cok fazla seye dokunmayin! Sonra hepsini bir omur boyu saklamam gerekiyor!
Pardon, kendinize bir baca bulun ve oradan tutun lutfen! Burnumda tuterek beni komik duruma dusuruyorsunuz!
Pardon, sadece sizi dusunup durmakla Turk dusunce hayatina bir katkida bulunamam, oyle degil mi?
Pardon, sizinle konusamam! Hem benim butun kayitlarimi siliyorsunuz, hem de kendinizden hicbir yeni sey yuklemiyorsunuz!
Pardon, biraz daha yuksek sesle konusur musunuz lutfen! Kacirdigim tek bir kelimeyi hayatim boyunca arayabilirim sonra!
Pardon, butun kuslar disarida ve ben kafesin icindeyim! Bu iste bir yanlislik yok mu?
Pardon, buradan bir daha gecmeyin lutfen! Zerafetiniz yollari eskitiyor!
Pardon, bana vermis oldugunuz bu sirri, bir daha asla size geri veremem!
Pardon, bana bir dakika bekle dediniz, tam kirk yil oldu gelmediniz! Daha bekleyeyim mi?
Pardon, saatlerdir ikimiz de kipirdamadan duruyoruz. Sence hangimiz olduk!
Pardon, bana ettiginiz bu kirici laflarin arsivini tutmasaniz da olur, cunku ben onlari asla unutmayacagim!
Pardon, bu gece biraz uzgunsunuz galiba! Gozlerinizde durmadan gunesler batiyor!
Pardon, telefon kartim bir kontur fazla geldi. Bana birkac cumle odunc verebilir misiniz?
Pardon, bu yazinin sonunda bir randevum var! Acaba dogru yerde miyim?
alıntı
Toplam Hit: 809 Toplam Mesaj: 1