Pardus 1.0 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar artık windows denilen illetten bıktım hem de benim makinanın formatı geldi artık. Windowsun her yeri açık o yüzden Türk mlı olan pardusu kullanmayı düşünüyorum. Pardus hakkında iki günden beri bişiler okuyorum yazılan yorumlar vs. neyse eğer aramızda kullanan arkadaşlar varsa nasıl bişi olduğu hakkında bilgi verebilir mi?
    Mesela ben yine photoshop çalışıp, dreamweaver ile tasarıma devam edebilir miyim yani windowsta çalıştırdığım uygulamaları çalıştırabilir miyim?
    bir de bu driverlar konusunda otomatik tanır diyenler olmuş yani bi sorun olur mu eğer kullanıyosanız sorun oldu mu ben bunları soracaktım!
    Şimdiden teşekkür ederim, selametle

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    siktir et pardusu bizim salaklar linuxun a.q muşlar...Gento-ubuntu-Fedora-Redhat falan kullan geç pardusu ilk günler güzel ancak sonra zıçtı...RemoTe ye de sorabilirsiniz :))....Fedora 4 kullan güzel türkçe desteği var...Hem unutma Linuxun yeri ayrı windowsun yeri ayrı.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    tabi ya linux ayrı bi dert :) windows başlıbaşına bi dert

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    suse de iyidir mesdela pardus u açıp hiç incelemedim.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 1204 Toplam Mesaj: 4