Pardus 2007.3 Hakkında
-
192 mb ram p3 600 mhz bu pc calıstırmaz mı pardus u indircem de 256 mb ram istiyo diyo ne bilim xp yi calıstırıyosa bu nu da calıstırır belki yani calıstırır mı =? sadece merak ettim kuracam pc ye ..
-
değmez bile. Hiç boşa indirme derim.
-
calıştırır 128 mb'ti minumum gereksinim kde kullanmazsan dahada düşer ama parduste default....kısacana çalışır
-
Değmez bile kararını nasıl alıyorsunuz? Neye göre, kime göre? Söylediğin konfigurasyondaki bir makinaya kurulabilir, rahat da çalışır ancak KDE'nin yavaşlığından dolayı "Pardus çok yavaş" şeklinde bir kanıya varabilirsin. Eğer KDE'nin görsel efektlerini kapatırsan biraz da olsa hız elde edebilirsin. Olmadı, daha hafif ve sistem kaynaklarını tüketmeyen bir masaüstü yöneticisi kullanabilirsin, XFCE gibi.
-
a4tech
Eğer KDE'nin görsel efektlerini kapatırsan biraz da olsa hız elde edebilirsin. Olmadı, daha hafif ve sistem kaynaklarını tüketmeyen bir masaüstü yöneticisi kullanabilirsin, XFCE gibi.
--
te$k tavsiye icin
sadece kurcalamak amacım bu yüzden yavas hızlı farketmez oyun oynamıcaz sevmem zaten...
-
Konu acılmısken benımde bır sorum olacaktı! Bende butlerden sonra lınuxa gecmek nıyetındeyım ama bır kac sorum olacak! Lınuxda xpde kullana bıldıgımız butun programları kullanamıyoruz dogrumu? Xp programlarını kullana bılmek ıcın bır yama benzerı bır halt varmı? cunku olmazsa olmaz bır kac programım (mısal offıce ,cad ve benzer bır kac program) var ve malum yılların getırmıs oldugu bır alıskanlık xp de...
-
öncelikle şunu acıga kavuşturmak lazım xp linux degildir linux xp degildir ikisinin programları ayrıdır linux altında windowsu taklit eden programlar mevcuttur yada eşlenikleri mesela office için openoffice yada photoshop için gimp dogal olarak geçişte alışamıcak bir çok işinizi yapamıyabiliceksiniz ama zamanla alışıyorsun...
Linux altında windows programlarını çalıştırmak için wine crossover felan kullanmanız lazım ama her istediginiz program çalışmaya bilir -
benım ıcın en onemlı nokta offıce ve autocad , solıde ve benzerı cızım programları otekıler zamanla asarım. sandman pekı openofficede hazırladıgım dosyalar normal mcoffıslerde sorunsuz olarak acıla bılırmı? Misal ashampoo dakıler mcoffıced acılınca bazen sorunlu acılıyor yada tam tersı benım ıcın offıce ve cad cok onemlı dosya paylasımları yapmam gerıkıyor arkadaslarla...
-
msoffice dosyalarını openoffice'in son sürümü gayet rahat çalıştırıyor ben şu güne kadar bir sorunla karşılaşmadım.....AutoCad'e gelince Wine bu konuda baya makale yazmıştı hatta bir çok şirketi örnek göstermişti sen yinede sitelerine bir bak ama dedigim gibi kullanıldıklarını biliyorum...Solidworks hiç kullanmadım emin degilim
-
oppenoffıcede haızrlanan doslarını rahatlıkla sorunsuz mcoffıcede acabılıyıorlarsa cad e cozum bulurum yeterkı offıceler uyum saglasın.... en olmadı unıgraphıc kullanırım!
Toplam Hit: 1899 Toplam Mesaj: 10