Pardus
-
Harddiski üçe bölüp pardus yüklemeyi düsünüyorum.Herhangi bir sorun çıkartır mı?Kurarken nelere dikkat etmeliyim.
-
Xp'yi silme ama 2 tane OS bulunsun bilgisayarda. Açılırken işletim sistemi menüsünden pardus seçersin sorun çıkmaz :)
-
Sagol.Önceden verilmişti ama su anda hatırlayamadım.Format atmadan diski bölmeye yarayan bir program vardı.İsmi neydi?
Düzenleme:Yardımcı olan herkes sagolsun.
-
partititon magic sanırm en son 8.0 sürümü var...deli böler:D
-
öyle prolara hıc gerek yok ben daha dun ubuntu yukledım bak sımdı bılgısayarım sımgesıne saq tıkla yonet secenegnı sec ve dısk yonetımıne gec daha sonra bolumlerden bırısnı yanı ısletım sıstemı kurulu olmayanı orngn c de xp kurulu dıelım d surucusndekı butun dosyaları yedekle sonra d surucusnden ıstedgn kadar lık bır alanı sıl daha sonra pardus cd nı tak ve kuruluma basla kurulum sırasında kılavuzla en buyuk sabıt alan secenegnı kullan hatta dur sana resımlı makale buldum bende bunun aynısını yaptm
http://www.webhatti.com/resimli-program-anlatim/50399-windows-ve-linuxu-ayni-bilgisayara-kurmak.html
-
Vista kullanıyosan bilgisayarı sağ tıkla yönet/depolama birimleri/ordan istediğin bi diskin üzerinde sağ tık küçült de ve 10 gb veya isteğine göre o alanı küçült yeni ham alan oluşucak ona hiç bişey yapma pardus kurulumuna geç ardından elle bölümlendirmeyi seç ve ham alana pardus için seçeneğini seç ve kuruluma başla başka yapman gereken hiç bişey yok kendisi os oluşturucaktır.Eğer xp kullanıyosanda patiton magic i kullan yine istediğin diskten istediğin miktarda alan küçült ve kuruluma başla.