Pardus Cd İsteme
-
kotalı olan, cd'ye yazdırmayı beceremeyen veya üşenen, yada caf caflı özel baskıı cd isteyen müridler için..
http://www.ozgurlukicin.com/cdgonder/
formu doldurun adresinize gelsin.
yalnız ubuntu gibi değil kargoyu alıcı öder :P
ama ucuz olacakmış, 1-2 milyon tutar bence
birde ağustosta başlıyorlar dağıtmaya
-
internetten indirin , fatura 1-2 milyon fazla gelsin faturada ödersiniz :D kargoymus falan bosverin :)
-
kargoyu ödeyecek olan varsa bende yolarım cd :d
-
ben açacaktım konuyu korgoya para vercene 2 3 gün bekliyeceğine 600mb indir gitsin :D
-
bu sabah sonunda ulaştırabildiler :S
-
Cd ücretsiz geliyor ancak kargo ücreti:
2 lira 40 kuruş :| Kargo parası vereceğinize bu ayki bilim teknik dergisini alın ücretsiz cd'yi veriyor. Hem bilimide katkınız olur. 3,5 liraydı her halde dergi ben aldım bu ay.
-
Markete gidip bi tane Bilim ve Teknik alıyorsun, 3.5 lira verip eve geri geliyorsun. Hem yararlı bi iş yapmış oluyorsun hem de Pardus kurulum Cdsine anında sahip oluyorsun..
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Cd ücretsiz geliyor ancak kargo ücreti:
2 lira 40 kuruş :| Kargo parası vereceğinize bu ayki bilim teknik dergisini alın ücretsiz cd'yi veriyor. Hem bilimide katkınız olur.
-----------------------------evet daha mantıklı dergide 3.5 tl sanırsam
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Markete gidip bi tane Bilim ve Teknik alıyorsun, 3.5 lira verip eve geri geliyorsun. Hem yararlı bi iş yapmış oluyorsun hem de Pardus kurulum Cdsine anında sahip oluyorsun..
-----------------------------
AYNEN Kardeşler Gidin Bir bayiye Alın Bilim Ve Teknik Dergisi Ağustos sayısını.Hem güzel bir dergi sahibi olun hem Orjinal görünümlü bir Pardus Cd'niz olsun hem ucuz olsun hem bekleme derdi olmasın hem vs. vs. :D Ben Aldım...
-
gerenk yok wikide gönüllüler var telefonları var bi zahmet telefon edip boş cd götürün o size dolusunu getirsin :)