folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pardus Hediyeli Bilim Teknik Dergisi

Pardus Hediyeli Bilim Teknik Dergisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ulusal işletim sistemimiz pardus'un son sürümü bilim teknik dergisinin nisan sayısında hediye olarak veriliyor.ilgilenenler varsa alsın.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    buayki dergilerin çogu veriyor zaten
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

KaptaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    buayki dergilerin çogu veriyor zaten
    -----------------------------

evet evet geçen ay vermişti ama bi dvd romumuz yok açamıyoruz böyle işin ben .

chip pc word pc net byte vesaire çoğunda

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Son sürümü indirdim, yeni bir pc ye kuracaktım pisi paket doğrulamasını geçemedi cd bozuk olabilir dedi. iso dosyasını tekrar çektim ve başka bir cd ye yazdım yine pisi paket doğrulaması yaptım :) cd bozuk olabilir dedi bir acayiplik var... sistemi yeniden başlattım bozuk dediği ilk cdyi taktım ve kurdum hata vermedi.

Virtual Box u bir türlü çalıştıramadım bağımlılıklarıyla birlikte kaldırıp yeniden kurdum, ilk seferde çalıştı winxp yükledim, pc vitrindeydi şuna bide beryl yükliyeyim 3d masa üstü olsun dedim gerekli ayarları yaptım, sistemi yeniden başlattım virtual box u açmaya çalışınca hata verdi. SDL li oyunların bazılarında da takılmalar ve kilitlenmeler yaşadım, winede de çok fazla kilitlenme yaptı. Bu cd de bi acayiplik olabilir.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Pc Magazine de veriyor, Felis Chaus'u ;)
Toplam Hit: 1040 Toplam Mesaj: 5