Pardus Linux 2007 İçin Msn Eklentisi Lazım :(
-
ewt arkadaslar baslıkdaki her sey acık ve net :( yardımcı olursanız sevinirim..
-
kopete pidgin amsn sec begen indir tavsiyem kopetedir
-
Pardus un Deposuna bak orada bulursun .)
-
depodan amsni kur gayet güzel o
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
edit : az da olsa:D saçmalamısım sorry :D -
Şu anda pardus kurdum iyi güzelde. Paket yöneticisinden bişey seçiyoruz mesela ben amsnı sectım paketlerı kur dedım. İndiriliyo diyo. Abi 46 mb msnmı olur hadı oldu dıyelım bunu ınternetttenmı ındırıyor yoksa benım pcden kuruyormu. Bi kaç sorum daha vardı ama unuttum
Edit: Bişey daha aklıma geldi. Bu konsol nerde (saçma oldu belkı ama bu bay bı değişik xp de konsolmu vardı . Varsa bile ben bılmıyordum.
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Şu anda pardus kurdum iyi güzelde. Paket yöneticisinden bişey seçiyoruz mesela ben amsnı sectım paketlerı kur dedım. İndiriliyo diyo. Abi 46 mb msnmı olur hadı oldu dıyelım bunu ınternetttenmı ındırıyor yoksa benım pcden kuruyormu. Bi kaç sorum daha vardı ama unuttum
Edit: Bişey daha aklıma geldi. Bu konsol nerde (saçma oldu belkı ama bu bay bı değişik xp de konsolmu vardı . Varsa bile ben bılmıyordum.
-----------------------------Konsol'a yanlış hatırlamıyorsam Pardus > Programlar > Sistem > Konsol
olarak girebiliyorsunuz.
Paketleri İnternetten indiriyor. Pardus'un paket deposundan.Pardus geliştiricileri tarafından bazı programlar pardus'a uyarlanıyorlar ".pisi" uzantılı şekilde.
-
F12 tuşuna bastıgında da gelmesi lazım
-
kendi içinde kmee die bi msn mesençer wardı ben kullanıyorum.