Pardus Live Cd Neye Yarıyor?
-
bugün elime böle bir cd geçti.dedim format atayım kurayım pardusu.bilgisayar açışılında pardus live cd yi taktığımda kur diye bir secenek yok.tek secenek var yine pardus geliyor ama cd den çalışıyor.res atıp cd yi çıkardığımda yine eski sistemim xp den devam ediyor.bunun kurulumunda bilmediğim bişey mi var yoksa bu sadece cd den tanıtım amaclı bişeymi?şimdiden sağolun
-
masaüstünde kur die bi dosya yok mu yada setup gibi yükleme gibi bende pardus 2007 cd sini takınca ara yüzde live yada kurulum gelmişti :S öle bişi olması lazım.
-
benimki de 2007 ama cd yi takınca sadece ie ile pardusun yardım sayfası açılıyor.yenilikler falan yazıyo.herhangi bir kur veya .exe dosyası bulamadım.neyse hoja sağol.
-
abicim live cd işte kurmadan çalışır
-
LiveCD (Çalışan CD) kurulum gerektirmeyen, tak-çalıştır bir sistemdir, kurulum içermez. Kurulum yapmak istiyorsan Kurulan CD'yi indirmelisin.
Ayrıca kurulum için de kurulum CD'sini takıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows'da sadece autostart olarak sürüm notları çalışır, windows altından kurulum yapılmaz. Kurulumda kernel live halde boot olur, YALI servisi (kurulum uygulaması) başlatılır ve sisteminize kurarsınız.
Toplam Hit: 2424 Toplam Mesaj: 5