Pardus Ta Ss Alamıyoruz:S ??

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    şimdi benim arkadar pc ye pardus yüklemiş. msn açamıyor ve ss alamıyor. printscreen pardusta çalışmıyo. napacaz?

    uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek
    print screen e basınca görüntü yakalayıcı die bi program açılıyor onu kaydet deyince ss almış oluyorsun... başta yüklemelerde o programı istemediyse yapamıo olabilir. msn de kopete die bi program var onunla açıosun.

    ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Alt+f2 ye bassin karsisina gelen komut calistirma penceresine "kopete" yazsin msn acilir...ss icinde grafik araclarinda ekran yakalayici var o isini gorur...kopeteye internet araclari kismindanda ulasir.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    Shift + PrintScreen kombinasyonunu kullan. Kısayol'u değişti KDE 3.5.6 sürümünde. Veya ALT + F2 yazıp karşında gördüğün ekrana "ksnapshot" (tırnaksız) yazıp kullan. Zaten PrintScreen'in görevi de ksnapshot uygulamasını çalıştırmak ;))
Toplam Hit: 2018 Toplam Mesaj: 4