Pardus Ve Xp Cöktü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    arkadaşlar uzun süre pardus ve xp beraber kullanıyordum dün grup ayarlarından xp ye girmesini istemedigim bir arkadaş için xp secenegini kaldırdım ve kaydettim böylelikle xp iptal etmiş oldum fakat daha sonra beryl yüklemek istedim (manyaklık işte ) tam işlemin sonuna geldigimde ctrl backspace e basınca anında siyah ekran geldi pardus yeniden başladı ve acılış ekranı öylece karşımda duruyor ne bir giriş ekranı geliyor ne de başka birşey ayriyetten pardus cd sini taktıgımdada kurulumda hep hata veriyor READ ERROR 51 gibi ezberimde olmayan hatalar diger calışan live cd leriminde hiç biri calışmıyor kısacası pardus tum düzeni bozdu galiba tekrar eski haline getirmem için  yardım lazım işin garibi donanımsal bir arıza olabilir mi gayet saçma yani donanımsal bir arıza  olması için hiç bir nedeni yok fakat hangi cd taksam ya mavi ekran alıyorum yada error falan filan hatası alıyorum tum yardımınıza ihtiyacım var

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61728

Burdaki programı kursaydın belki daha rahat olurdu

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 2