Pardus Vs Windows

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar açıkça söylemek gerekirse 1 2 günlüğüne netbookumda ubuntu kullanmıştum.Şimdi masaüstü bilgisayarıma sadece Pardus kurmak istiyorum.

Bilgisayarda genellikle netten anime izlerim çok gerek kalmadıkça indirmem. Fakat indirsem bile gerekli bir video programı mevcutmuş.Oynadığım 2 adet oyun var.Gerisi nette o site benim bu site senin dolaşmak.

Çok kısa bir süre içerisinde sistem ve veri tabanı + C,C++ eğitimine başlamam gerek.Buna ne gibi bir etkisi olur pardusun. Yani

Anime,Oyun,Programlama, Veritabanı eğitimi konularında kullanamayacaklarım nelerdir. İllaki 2 işletim sisteminide kurmammı gerekiyor.

İlgilenen arkadaşlar için teşekkür ederim.Önerilerinizi bekliyorum

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kullanamayacaklarının listesini oluşturmak zor olur , pardus degil mint 10 kullanmanı öneririm temiz temiz

hangi oyunlar onlar ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

League Of Legends, Allods Online:) Aslında daha cok oynuyorum ama bunları devam ettırmem gerektıgı ıcın sadece bunlarda olsa olur .

Şu anda en kararlı çalışan sistem mint 10 sanırım. Açıkçası Unix sistemler hakkında 0 bilgiye sahibim diyebilirim. Pardus türk yapımı olduğu için onu seçmek istemiştim.

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 3