Pardusta Görüntü Kaydı Varmı Yardım Edecek?
-
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki milli projelerde çok hassasımdır.O yüzden pardus boş bir halta yaramaz gibi tutumlarda bulunmayın.Ne olursa olsun bunu kullanmaya devam edeceğim.Sorun şuki görüntü ayarları kaydı gibi belli belirsiz yerlerde siyah renkler olusuyor.
http://picturf.com/i/4c9Ekran kartı uyumsuzluğundan kaynaklanamaz 64 bit sürümü yüklü yardımcı olana benden geçmişlerine bir fatiha :)
Hadi selametle
-
hani cevap vermek zorundaymışızda cevaptada sana uyan kelimeleri seçmeliymişiz gibi kaba bişey olmuş konu (:
c
-
zeybekustasi bunu yazdı
hani cevap vermek zorundaymışızda cevaptada sana uyan kelimeleri seçmeliymişiz gibi kaba bişey olmuş konu (:
c
Öyle anlaşıldıysa kusura bakma kardeşim pardusla ilgili bir konu açılsa 2 3 dübük çıkıp hemen şöyle işe yaramaz böyle işe yaramaz diye çıkışıyor sinirim bozuluyor ondan.
-
Pencere yöneticiniz nedir?
-
hacı ekran kartı modelin nedir?
bende de siyah siyha çıkıyodu win8de, ubuntu yaptım gene çıktı. ek sürücülerden (pardusta var mı bilmiyorum) 3 sürümü de tek tek denedim şimdi problem yok.
-
hocam bunun dışında bi sorun yaşıyomusun pardusta? linuxa geçmeyi düşünüyorum aklımda openSuse yada ubuntu vardı pardus ta kurabilirim
-
lalada bunu yazdı
hocam bunun dışında bi sorun yaşıyomusun pardusta? linuxa geçmeyi düşünüyorum aklımda openSuse yada ubuntu vardı pardus ta kurabilirim
pardus da güzel ubuntu da hocam.
Pardus'un Felis Chaus sürümünü denemiştim çok hoşuma kaçtıydı.
şu an ubuntu 12,04 kullanıyorum. gayet seksi bişey. donanımdan dolayı sanırım ara ara kasıyo.
-
lalada bunu yazdı
hocam pardus baya bir sıkıntı çıkarıyor.Ama yinede dene bir istersen.Ben suan ubuntu kullanıyorum.Sıkıntı yok gbi şimdilik.