Pardustan Anlayanlar Bakabilr Mi ?
-
arkadaşlar pardus 2007 kullanıyorum proksiyle girdiğin sitelerde video seyredemiyorum mesele youtube 3 gün önce proksi kullanmadan girebilmiştim video seyrederken hiç bir sıkıntım yokken şimdi http://img242.imageshack.us/my.php?image=grntyakalayc8wh8.png ya bu resimdeki gibi hiç bir şey çıkmıyo yada javascript your bowser falan yazıyo ben buna javayı nasıl yüklerim??
-
sorunun pardusta olmadığı kanaatindeyim.Farklı proxyler ile dene.Youtube ve türevleri proxy engellemek için her geçen gün yeni bişe çıkarıor çünkü.
edit : 2008 kullansana olm :).Daha ii
-
farklı proksiler denedim diğerler insanların girdikleri proksileride denedim olmadı sanırım mozilladaki bir eklenti eksikliğinden yada güncelleştirilmediğinden kaynaklanan bir sorun düzenleme: hocam 512 mb ram 128 mb ekran kartı amd 3000 2.0 işlemci var kaldırırmı 2008i :D
-
2008'i kaldırır birde vtunnel yerine openDns kullan ulaşırsın.
-
Youtube ve Diğer Yasaklı Sitelere Girmek İçin Tıklayın
Ağ Bağlantılarımdan->Ağ bağlantılarını görüntüle deyin.Yerel ağ bağlantısı üzerinde sağ tıklayıp, Özellikler deyin.(Ya da sağ altta saatin yanında çıkan ağ bağlantı simgesine sağ tıklayıp,”Durum” deyin.Çıkan pencerede Özellikleri seçin)

Daha sonra İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) ayarına bir kez tıklayın. Yani seçili hale getirin. Ve altındaki Özellikleri tıklayın.

Önemli Not: Düğüm burada çözümlenmektedir, eğer ayarları değiştirmek konusunda çekinceleriniz varsa mevcut ip ayarlarınızı bir yere not ediniz. Aslında ben şu an bu ayarlarla internete girmeye devam ediyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat sizin durumunuzu bilemem.
İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) Özellikleri penceresinde ise en altta bulunan “Aşagıdaki DNS sunucularını kullan” seçeneği seçin ve sırasıyla resimde görüldüğü gibi bu DNSleri girin.

İşlem Tamamdır.
opendns bu fakat opendns ilede youtubeye girilmiyor artık sen bunu yap yasaklı sitelere gir bide
bunu yükle youtubejacker sorunsuz girersin sonra hoca
http://rapidshare.com/files/139133646/Youtube_Jacker_2.rar
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Youtube ve Diğer Yasaklı Sitelere Girmek İçin Tıklayın
Ağ Bağlantılarımdan->Ağ bağlantılarını görüntüle deyin.Yerel ağ bağlantısı üzerinde sağ tıklayıp, Özellikler deyin.(Ya da sağ altta saatin yanında çıkan ağ bağlantı simgesine sağ tıklayıp,”Durum” deyin.Çıkan pencerede Özellikleri seçin)

Daha sonra İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) ayarına bir kez tıklayın. Yani seçili hale getirin. Ve altındaki Özellikleri tıklayın.

Önemli Not: Düğüm burada çözümlenmektedir, eğer ayarları değiştirmek konusunda çekinceleriniz varsa mevcut ip ayarlarınızı bir yere not ediniz. Aslında ben şu an bu ayarlarla internete girmeye devam ediyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat sizin durumunuzu bilemem.
İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) Özellikleri penceresinde ise en altta bulunan “Aşagıdaki DNS sunucularını kullan” seçeneği seçin ve sırasıyla resimde görüldüğü gibi bu DNSleri girin.

İşlem Tamamdır.
opendns bu fakat opendns ilede youtubeye girilmiyor artık sen bunu yap yasaklı sitelere gir bide
bunu yükle youtubejacker sorunsuz girersin sonra hoca
http://rapidshare.com/files/139133646/Youtube_Jacker_2.rar
-----------------------------Bunlar Pardus'ta uygulanamaz.
GNU/Linux benzerlerinde /etc/resolv.conf düzenlenir, genellikle.
Pardusta şu şekilde de yapılabilirmiş:
PardusMenü/Tasma/Internet ve Yerel Ağ/Ağ Yöneticisi ne girip Ağ Bağlantınıza çift tıklayıp en altta isim sunucuları kısmında özel'i seçin ve kutucuğa DNS IP'lerini yanyana girin. OpenDNS için örnek: 208.67.222.222, 208.67.220.220
-
@kabuce
yöntem aynı sadece gidiş yolu farklı