Pardus"Tan Anlayanlar Yardım Ellerinizi Uzatın Bana
-
amerikan bağımlısı olmucam die pardus yükledim bi boq anlamıom şundan sap gibi kaldım.
1.sorum
Ekran kartımı tanıtmak istiyorum nerden tanıtcam????
2.sorum
Msn Messenger nası kullancaz bi link filan verin.
Şimdiden tşkkürler. -
Ekran kartını otromatik tanıması gerkli. (tanımıosa ekran kartının markasını googleda yaz yanına da linux u ekle)
google bulamazsa "everest ultimate" denen programı yükle. bilgisayarın hakkında bütün donanımları teker teker sana sayar ( ana sayfalarını da verir , oradan indirebilirsin)
msn messenger yerine "im" programının olması lazım, tabi pardus ta war mı emin deilim.
(bende live cd war) -
pardusta kopete adlı program var onu kullanabilirsin.. pisi-kga da gaim adlı program da olacak onu da indirip kurabilirsin. default olarak zaten kopete gelir alt + f2 tuş kombinasyonuyla komut calıstır penceresini aç var oraya kopete yaz program baslatılır daha sonra account eklersin msn messenger protokolü ile şifreni kullanıcı adını girersin bağlanırsın. #pardus@irc.freenode.net den yardım alabilirsin daha ayrıntılı olarak.
-
pardusta msn yahoo aim çalıştıran tek program var zaten.
yoksa akşama kadar kedi halleder -
Şimdi bu konu üstüne sıkıysa çözün deditrçek bi soru yaziim :P =) benim usb adsl modemim var onixon dsl100u mu ne öle bişe linux driverı da var içinde ama windows deil ki bu çift tıkla yüklesin... işte bana modemi nası tanıtcaamı anlatacak züper babayiğit harika manyaq 2. defa süper birini arıyorum =)
-
kozan haci ethernet ozelligi varsa hic rpm ile gz ile ugrasma direk ethernetten bagla...onun disinda sade usb ise...rpm nin icinde installreadme...yada sadece readmi diye metin belgesi vardir orada adim adim nasil yukleyecegini anlatir...senin dagitim pardusmu ?
-
Oke readme'ye bi bakim aşşağıda bişeler zırvalamış yazıda bakmamıştım daha önce oralara. Ama bu pardus çok sorunlu hele benim gibi bi linux cahili için iğrenç bişe :)
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 7