folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pardus"Tan Anlayanlar Yardım Ellerinizi Uzatın Bana

Pardus"Tan Anlayanlar Yardım Ellerinizi Uzatın Bana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    amerikan bağımlısı olmucam die pardus yükledim bi boq anlamıom şundan sap gibi kaldım.

1.sorum
    Ekran kartımı tanıtmak istiyorum nerden tanıtcam????

2.sorum
    Msn Messenger nası kullancaz bi link filan verin.

Şimdiden tşkkürler.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Ekran kartını otromatik tanıması gerkli. (tanımıosa ekran kartının markasını googleda yaz yanına da linux u ekle)
    google bulamazsa "everest ultimate" denen programı yükle. bilgisayarın hakkında bütün donanımları teker teker sana sayar ( ana sayfalarını da verir , oradan indirebilirsin)

msn messenger yerine "im" programının olması lazım, tabi pardus ta war mı emin deilim.
    (bende live cd war)

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    pardusta kopete adlı program var onu kullanabilirsin.. pisi-kga da gaim adlı program da olacak onu da indirip kurabilirsin. default olarak zaten kopete gelir alt + f2 tuş kombinasyonuyla komut calıstır penceresini aç var oraya kopete yaz program baslatılır daha sonra account eklersin msn messenger protokolü ile şifreni kullanıcı adını girersin bağlanırsın. #pardus@irc.freenode.net den yardım alabilirsin daha ayrıntılı olarak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    pardusta msn yahoo aim çalıştıran tek program var zaten.
    yoksa akşama kadar kedi halleder

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Şimdi bu konu üstüne sıkıysa çözün deditrçek bi soru yaziim :P =) benim usb adsl modemim var onixon dsl100u mu ne öle bişe linux driverı da var içinde ama windows deil ki bu çift tıkla yüklesin... işte bana modemi nası tanıtcaamı anlatacak züper babayiğit harika manyaq 2. defa süper birini arıyorum =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kozan haci ethernet ozelligi varsa hic rpm ile gz ile ugrasma direk ethernetten bagla...onun disinda sade usb ise...rpm nin icinde installreadme...yada sadece readmi diye metin belgesi vardir orada adim adim nasil yukleyecegini anlatir...senin dagitim pardusmu ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Oke readme'ye bi bakim aşşağıda bişeler zırvalamış yazıda bakmamıştım daha önce oralara. Ama bu pardus çok sorunlu hele benim gibi bi linux cahili için iğrenç bişe :)
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 7