folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parfüm Yapımı

Parfüm Yapımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

Google'de br kaç formül gördüm ama benm aklımda daha farklı br formul var ckolata ve kahve özlü bir parfum yapmayı düsünüyorum içne bir kac özel madde daha eklemek istyorum(ki bu kısmı sır) kimyacı arkadaslardan sadece şunu öğrenmek istiyorum kokunun kalıcılığı nasıl artırılır birde cikolatanın rengin değilde sadece kokusunu ozonu nasıl alablrmmm

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Parfümün kalıcı olması için gül yagı falan koyuyorlardı her halde biri öyle söylemişti gül yagının grami ile de altının grami aynı fiyat.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam bi kolonyacı abi ile tanışmıştım, adamda bir sürü şişe parfüm özütü var, böyle alüminyum şişelere koymuş. Hani meyve suları için nektarlar oluyor ya su katıyorsun falan.. bunda da o şekilde bir sürü her markanın var. Adam bunu bir şişeye dolduruyor çok az ama, ondan sonra içine alkol basıyor. Kalıcılığını sormuştum, onun için de vanilya koyuyordu beyaz renkli tuza benziyor ama sertleşmiş bir şey..

ama onu fazla koydukça kokusu değişiyormuş parfümün daha ağır oluyor ve rengi de daha koyulaşıyor. Bunu koyduktan sonra da 2 gün falan bekletilmesi lazımmış.

benim duyduğum bu şekilde. doğruluk yanlışlığını bilmem.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 3