folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Paris'teki Apple Mağazası Soyuldu

Paris'teki Apple Mağazası Soyuldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Apple’ın Paris’teki şubesi, yılbaşı arefesinde silahlı kişiler tarafından soyuldu. Fransız polisi, hırsızların yaklaşık 1.5 milyon dolar değerinde mal kaçırdığını belirtti.

Koyarmı?? Bence koymaz.

ABD’li elektronik devi Apple’ın Paris’teki mağazası, silahlı kişiler tarafından soyuldu. Hırsızların, Apple Store’a personel çıkışından girdiği belirtildi. Hırsızların, bir çalışan binadan çıktığı esnada içeri zorla giriş yaptığı öğrenildi.

İngiliz Telegraph gazetesinin verdiği bilgiye göre, maskeli soyguncular yerel saatle 21.00’da, yani mağazanın kapanışından üç saat sonra Paris'in merkezindeki Apple Store’a silahlı baskın düzenledi. Binadan çıktığı esnada hırsızların müdahalesine maruz kalan çalışanın hafif yaralı olduğu belirtildi.

ABD’nin Wall Street Journal gazetesinin verdiği bilgiye göre, bir personelin yanı sıra bir güvenlik görevlisi de hırsızlar tarafından etkisiz hale getirildi. Gazete, maskeli soyguncuların iki, Telegraph ise 4-5 kişi olduğunu öne sürdü.

Apple Store’un içine girdikten sonra teşhir ürünlerine elini sürmeyen hırsızlar, koliler içinde bulunan malları kamyona yükledi. Yaklaşık 40 dakika süren soygunda yaklaşık 1.32 milyon dolarlık ürün çalındığı tahmin ediliyor.

CNET, çalınan malın değerinin daha yüksek olabileceğini ancak kesinlik kazanmadığını belirtti. 

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Yaklaşık 40 dakika süren soygunda yaklaşık 1.32 milyon dolarlık ürün çalındığı tahmin ediliyor.

Şu kısımlar bana yetti hacı eyvallah..

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Bana etiket fiyatıyla değil maliyet fiyatıyla gelin baba!

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Apple bildiğim kadarıyla ürünlerini internetten takip edebiliyor, yanlış biliyorsam uyarın lütfen.

Şimdi eğer böyle bir durum var ise, Apple çalınan ürünleri tespit edip kullanılamaz hale getiremez mi :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Apple bildiğim kadarıyla ürünlerini internetten takip edebiliyor, yanlış biliyorsam uyarın lütfen.

Şimdi eğer böyle bir durum var ise, Apple çalınan ürünleri tespit edip kullanılamaz hale getiremez mi :P

aynen öyle anasını bile siker hepsi kullanım dışı..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çalınan ürünler neymiş acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Olayın görüntüsü imzamda :)

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 756 Toplam Mesaj: 7