Park Cezası
-
arkadaşlar bugün trafik polisi aracımın içinde otururken önden fotoğraf çekti durum şöyle
mudanyadayım ana yolda normalde park etmenin yasak olmadığı yerler var ve daha düne kadar oralara park ediliyordu ve park ücreti alınıyordu hatta bugün de sarı çizgilerle ayrılmış duruyordu park yerleri.Herhalde bugün oralara park yasağı koymuşlar
Kaldı ki ben park falan da etmedim aracı ben sürüyordum park ettiğim yerin 1 metre yanındaki finans atmden babam para çekmeye gitti.Ben aracı stop bile etmeden dörtlüleri yaktım beklerken polis önden foto çekti.
Cezasından değil böyle bir şey yapması çok sinirimi bozdu daha dün ücretli otopark olan yer sarı bölmelerle ayrılmış yer. ceza falan gelirse itiraz edeceğim.
-
Yani ? Arabadan inip polise niye sormadın hocam ?
-
onlar günlük ceza açığı kapatmak için bulduğu her şeye ceza yazıyorlar .
sanada denk gelmiştir.
çıkıp uyarsaydın tartışsaydın silerdi.
-
sordum hocam sabahtan beri ben burayi bosaltmaya calisiyorum falan dedi ben de park etmedim bile sadece 30 40 saniyeligine durdum dedim baktim kici kalkmaya basladi yaz amk dedim bastim gittim
itiraz olarak nereye ediyoruz arkadaslar
-
Hocam,
Artık Foto bile çekseler ceza kesiyorlar.
Merter de, park ın yasak olduğu biryerde, 4 lüleri yakıp beklerken çekici içinden aracın ön kısmından fotosunu çektiler.
10 gün sonrada şirkete ceza kağıdı geldi .
Artık aracı çeksede çekmesede ceza kesiyorlar. ( çekmemeleri daha iyi oluyor )
-
HoLyCat bunu yazdı
Hocam,
Merter de, park ın yasak olduğu biryerde, 4 lüleri yakıp beklerken çekici içinden aracın ön kısmından fotosunu çektiler.
hocam daha dun ucretli otopark olan bir yer burasi hatta sari cizgilerle bolmeler bile var. bir yerlerinin keyfine gore yasakliyorlarsa bari o sari cizgileri silselermis oradan
-
salihgs bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Hocam,
hocam daha dun ucretli otopark olan bir yer burasi hatta sari cizgilerle bolmeler bile var. bir yerlerinin keyfine gore yasakliyorlarsa bari o sari cizgileri silselermis oradan
üstad daha RTE amca gemicikler alıcak niye itiraz ediyorsun ya. bırak yazsın cezayı ala ala :) ( kesinlikle şaka yapıyorum ciddiye alınmasın az siyasi gibi oldu yorum ama kendimi tutamıyorum)