Park Cezası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün trafik polisi aracımın içinde otururken önden fotoğraf çekti durum şöyle

mudanyadayım ana yolda normalde park etmenin yasak olmadığı yerler var ve daha düne kadar oralara park ediliyordu ve park ücreti alınıyordu hatta bugün de sarı çizgilerle ayrılmış duruyordu park yerleri.Herhalde bugün oralara park yasağı koymuşlar

Kaldı ki ben park falan da etmedim aracı ben sürüyordum park ettiğim yerin 1 metre yanındaki finans atmden babam para çekmeye gitti.Ben aracı stop bile etmeden dörtlüleri yaktım beklerken polis önden foto çekti.

Cezasından değil böyle bir şey yapması çok sinirimi bozdu daha dün ücretli otopark olan yer sarı bölmelerle ayrılmış yer. ceza falan gelirse itiraz edeceğim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yani ? Arabadan inip polise niye sormadın hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

onlar günlük ceza açığı kapatmak için bulduğu her şeye ceza yazıyorlar .

sanada denk gelmiştir.

çıkıp uyarsaydın tartışsaydın silerdi.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

sordum hocam sabahtan beri ben burayi bosaltmaya calisiyorum falan dedi ben de park etmedim bile sadece 30 40 saniyeligine durdum dedim baktim kici kalkmaya basladi yaz amk dedim bastim gittim 

itiraz olarak nereye ediyoruz arkadaslar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hocam,

Artık Foto bile çekseler ceza kesiyorlar.

Merter de, park ın yasak olduğu biryerde, 4 lüleri yakıp beklerken çekici içinden aracın ön kısmından fotosunu çektiler.

10 gün sonrada şirkete ceza kağıdı geldi .

Artık aracı çeksede çekmesede ceza kesiyorlar. ( çekmemeleri daha iyi oluyor )

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam,

Merter de, park ın yasak olduğu biryerde, 4 lüleri yakıp beklerken çekici içinden aracın ön kısmından fotosunu çektiler.

hocam daha dun ucretli otopark olan bir yer burasi hatta sari cizgilerle bolmeler bile var. bir yerlerinin keyfine gore yasakliyorlarsa bari o sari cizgileri silselermis oradan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Hocam,

hocam daha dun ucretli otopark olan bir yer burasi hatta sari cizgilerle bolmeler bile var. bir yerlerinin keyfine gore yasakliyorlarsa bari o sari cizgileri silselermis oradan

üstad daha RTE amca gemicikler alıcak niye itiraz ediyorsun ya. bırak yazsın cezayı ala ala :) ( kesinlikle şaka yapıyorum ciddiye alınmasın az siyasi gibi oldu yorum ama kendimi tutamıyorum)

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 1414 Toplam Mesaj: 7