Park Cezasi Nereye Yatirilicak ?
-
Istanbul dan Izmire seyahet etmistim arabamla. Izmir Karsiyaka da vapu islesinin karsi gidis yolunda cadde uzerine bir yere her arac gibi arabayi pak edip alisveris yapmistik donuste silicegin ustune ufak bir not kagidi gibi bir sey birakmislar. (belediyenin muhurlu imzali vs.) Vel hasil kelam kagida mektup evinize ulastiktan sonra 15 gun icinde oderseniz cezanin 4/1 i indirim alirsiniz yaziyordu. Fakat ne hikmettir ki cezadan bu yana 15-20 gun gecti ve eve halen mektup gelmedi. Mektup gelmeden cezanin olup olmadigini ve kac para oldugunu ogrenip odeyebilecegim bir yer var mi ? PTT,Trafik Sube felan ?
Tesekkurler. -
gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır hoca
-
hocam vergi dairesinin orada senin gibi 7-8 kişi vardı aynı problemden muzdariptiler.
"Ödemek istiyoruz,ödeyemiyoruz yeaaa " diyolardı.
ellerindeki kağıt seninki gibi mi bilmiyorum ama dediğine benziyor.
polis tutanağı değil yani.korkutmak amacıyla mı desem uyarı amacıyla mı desem hangisidir bilmiyorum olay o yani :D
Fotoğrafı varsa koyarsan bi bakabiliriz.
Bizim araçlara ayda 3-4 kere koyuyolar aynı yolda.
otoparka 9.5 tl vereceğime her gün ayda bir kere filan ceza yazıyolar oda rastgelirse diye oraya koyarım daha iyi diye düşünüp oraya koyuyorum.
rapidhacker550 tarafından 06/Eki/15 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Fotografini cekip koyayim buraya hocalar bir bakin :)
-
Fazla bir önemi olduğunu sanmıyordum. Bizim şehirde de vardı bu sistem. Yeni belediye başkanı bu sistemin kıçına tekmeyi vurdu. Artık park ücreti diye birşey kalmadı. Rahatız.
-
whoobay bunu yazdı
Fazla bir önemi olduğunu sanmıyordum. Bizim şehirde de vardı bu sistem. Yeni belediye başkanı bu sistemin kıçına tekmeyi vurdu. Artık park ücreti diye birşey kalmadı. Rahatız.
Hangi şehir?
Bütün belediyeler yapar olmuş. Eskiden otopark mafyasıyla uğraşırdık, şimdi bi de vergisini veriyoruz.
-
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV
Buradan kredi kartı ile ödeye bilirsin,
Edit:Bu sene ceza yememişim iyi yav,
Robinson_Crusoe tarafından 06/Eki/15 12:45 tarihinde düzenlenmiştir
-
belediyeye ait cezadır belki. trafik cezası değildir. bizim memlekette de belediyenin kendi otoparkları var park edince cama fiş bırakıyorlar. ödemezsen şu kadar cezası var diye. devletle ilgisi yok. belediye ile alakalı tamamen. yani belki öledir.