Park Cezasi Nereye Yatirilicak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Istanbul dan Izmire seyahet etmistim arabamla. Izmir Karsiyaka da vapu islesinin karsi gidis yolunda cadde uzerine bir yere her arac gibi  arabayi pak edip alisveris yapmistik donuste silicegin ustune ufak bir not kagidi gibi bir sey birakmislar. (belediyenin muhurlu imzali vs.) Vel hasil kelam kagida mektup evinize ulastiktan sonra 15 gun icinde oderseniz cezanin 4/1 i indirim alirsiniz yaziyordu.  Fakat ne hikmettir ki cezadan bu yana 15-20 gun gecti ve eve halen mektup gelmedi. Mektup gelmeden cezanin olup olmadigini ve kac para oldugunu ogrenip odeyebilecegim bir yer var mi ?  PTT,Trafik Sube felan ?

Tesekkurler.

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam vergi dairesinin orada senin gibi 7-8 kişi vardı aynı problemden muzdariptiler.

"Ödemek istiyoruz,ödeyemiyoruz yeaaa " diyolardı.

ellerindeki kağıt seninki gibi mi bilmiyorum ama dediğine benziyor.

polis tutanağı değil yani.korkutmak amacıyla mı desem uyarı amacıyla mı desem hangisidir bilmiyorum olay o yani :D

Fotoğrafı varsa koyarsan bi bakabiliriz.

Bizim araçlara ayda 3-4 kere koyuyolar aynı yolda.

otoparka 9.5 tl vereceğime her gün ayda bir kere filan ceza yazıyolar oda rastgelirse diye oraya koyarım daha iyi diye düşünüp oraya koyuyorum.

rapidhacker550 tarafından 06/Eki/15 10:58 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Fotografini cekip koyayim buraya hocalar bir bakin :)

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Fazla bir önemi olduğunu sanmıyordum. Bizim şehirde de vardı bu sistem. Yeni belediye başkanı bu sistemin kıçına tekmeyi vurdu. Artık park ücreti diye birşey kalmadı. Rahatız.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Fazla bir önemi olduğunu sanmıyordum. Bizim şehirde de vardı bu sistem. Yeni belediye başkanı bu sistemin kıçına tekmeyi vurdu. Artık park ücreti diye birşey kalmadı. Rahatız.

Hangi şehir? 

Bütün belediyeler yapar olmuş. Eskiden otopark mafyasıyla uğraşırdık, şimdi bi de vergisini veriyoruz. 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

Buradan kredi kartı ile ödeye bilirsin,

Edit:Bu sene ceza yememişim iyi yav, 

Robinson_Crusoe tarafından 06/Eki/15 12:45 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

belediyeye ait cezadır belki. trafik cezası değildir. bizim memlekette de belediyenin kendi otoparkları var park edince cama fiş bırakıyorlar. ödemezsen şu kadar cezası var diye. devletle ilgisi yok. belediye ile alakalı tamamen. yani belki öledir.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 8
ceza araba izmir