Park Sensörüyle İlgili Bir Sorum Olacak?
-

Şimdi connect var buna park sensörü alacağım arka basamak var resimdekine benzer
şimdi park sensörü takarsam bu basamakta affallarmı? yani o basamağı engel olarak algılarmı?
bilgisi olan
ModS:Konuları doğru yerelere açmaya özen gösterelim -
kaldırımı gören alet o zımbırtıya cayır cayır öter
-
Park Sensörünün kutusunda açıları var oradan bak istersen ölçmene gerek yok göz kararı bile hemen karar verirsin o arkadaki basamağında durduğu yere göre değişir %90 onu engel olarak algılar :)
-
Kendin mi takıcan? Git servise taktır.. Çalışırsa memnun kalmadım diye iade et belli süreleri var onun :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Kendin mi takıcan? Git servise taktır.. Çalışırsa memnun kalmadım diye iade et belli süreleri var onun :)
-----------------------------tamponu deldirdikten sonra iade etsem ne olur?
-
ben olsam aksesuarı deldiririm boylelikle tamponu da deldirmemiş olurum.
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------ben olsam aksesuarı deldiririm boylelikle tamponu da deldirmemiş olurum.
-----------------------------o imkansız hoca :)
şimdi yine düşündüm basamağıengel olarak saymasa daha kötü olur yanaşırken basamağı hesaplamaz :D
-
kameralı olanlar var en garantisi ondan alcaksın o zaman :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------ben olsam aksesuarı deldiririm boylelikle tamponu da deldirmemiş olurum.
-----------------------------o imkansız hoca :)
şimdi yine düşündüm basamağıengel olarak saymasa daha kötü olur yanaşırken basamağı hesaplamaz :D
-----------------------------harbiden aksesura taktır kamerayı/sensörleri o niye olmuyor ki
Ayrıca park sensörü nedir abi ya ? Park edemiyormusunuz şu arabaları ya benim arabada da var ama hic kullanmıyorum şöyle kolunu yolcu koltuğuna atıp geri geri park edemedikten sonra ya gidin sürmeyin araba ya :))
-
basamağa taktırsana yaw :D