Parkenin Üstündeki Kurumuş Pislik Nasıl Temizlenir
-
evet arkadaşlar bildiğiniz bok tan bahsediyorum malumunuz evde bir yavru köpek misafir etmiştim şuan belediyenin barınağında kendisi heryere gazete semiştim ama hayvan gazetenin olmadığı biyer bulmuş oraya yapmış bende hemen temizlemek yerine sonra temizlerim deyip kapıyı kapatmıştım şimdi temizlemeye gittim ama kuruyup sertleşmiş parkelere zarar vermeden bunu nasıl temizlerim teşekkür ederim
-
ahşap temizliciyle yüzeysel geç
kurumuş kalıtı için cif i dök üzerine 1 dk bekle sonra bastıra bastıra sil tertemiz olur
3mm yapışkan izlerini mobilya üzerinden öyle çıkardıydım boktan daha beterdi :)
-
Wd40 senin ilacin hocam
-
sıcak suyu üstüne dök cifle geç iyice bi kokar ama iyi çıkartır
-
misafir ettigin kopekten kastın yoksa ? neyse karısmıyorum abi sizin işlere ben..
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Wd40 senin ilacin hocam
sacmalama hocam wd40 metal mekanik pas sökücü ahsabi tahrip ediyor. ahsap muhtemelen cilali falandir matlastirir cilayi hele ahsaba sizarsa karartir.
Ahsap yüzeye sakin wd40 sürme . sicak suyla bir bez yardimiyla yumusatarak yavas yavas sil hicbirsey kalmaz.
-
piskopatix bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Wd40 senin ilacin hocam
sacmalama hocam wd40 metal mekanik pas sökücü ahsabi tahrip ediyor. ahsap muhtemelen cilali falandir matlastirir cilayi hele ahsaba sizarsa karartir.
Ahsap yüzeye sakin wd40 sürme . sicak suyla bir bez yardimiyla yumusatarak yavas yavas sil hicbirsey kalmaz.
jhdashdashd :D
-
HeyQirs bunu yazdı
misafir ettigin kopekten kastın yoksa ? neyse karısmıyorum abi sizin işlere ben..
hocam nedemek isteğin hakkında en ufak bir fikrim bile yok
harbiden nedemek istedin ?
buarada saolun hocalar çamaşır-suyu-cif-genel temizliyeci-pril karışımı yaptım bence eskisinden bile temiz oldu