folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parkenin Üstündeki Kurumuş Pislik Nasıl Temizlenir

Parkenin Üstündeki Kurumuş Pislik Nasıl Temizlenir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet arkadaşlar bildiğiniz bok tan bahsediyorum malumunuz evde bir yavru köpek misafir etmiştim şuan belediyenin barınağında kendisi heryere gazete semiştim ama hayvan gazetenin olmadığı biyer bulmuş oraya yapmış bende hemen temizlemek yerine sonra temizlerim deyip kapıyı kapatmıştım şimdi temizlemeye gittim ama kuruyup sertleşmiş parkelere zarar vermeden bunu nasıl temizlerim teşekkür ederim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ahşap temizliciyle yüzeysel geç 

kurumuş kalıtı için cif i dök üzerine 1 dk bekle sonra bastıra bastıra sil tertemiz olur

3mm yapışkan izlerini mobilya üzerinden öyle çıkardıydım boktan daha beterdi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Wd40 senin ilacin hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sıcak suyu üstüne dök cifle geç iyice bi kokar ama iyi çıkartır

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

misafir ettigin kopekten kastın yoksa ? neyse karısmıyorum abi sizin işlere ben..

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Wd40 senin ilacin hocam

sacmalama hocam wd40 metal mekanik pas sökücü ahsabi tahrip ediyor. ahsap muhtemelen cilali falandir matlastirir cilayi hele ahsaba sizarsa karartir.

Ahsap yüzeye sakin wd40 sürme . sicak suyla bir bez yardimiyla yumusatarak yavas yavas sil hicbirsey kalmaz.

instagram.com/macrlz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

Wd40 senin ilacin hocam

sacmalama hocam wd40 metal mekanik pas sökücü ahsabi tahrip ediyor. ahsap muhtemelen cilali falandir matlastirir cilayi hele ahsaba sizarsa karartir.

Ahsap yüzeye sakin wd40 sürme . sicak suyla bir bez yardimiyla yumusatarak yavas yavas sil hicbirsey kalmaz.

jhdashdashd :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

misafir ettigin kopekten kastın yoksa ? neyse karısmıyorum abi sizin işlere ben..

hocam nedemek isteğin hakkında en ufak bir fikrim bile yok

harbiden nedemek istedin ?

buarada saolun hocalar çamaşır-suyu-cif-genel temizliyeci-pril karışımı yaptım bence eskisinden bile temiz oldu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 1262 Toplam Mesaj: 8
parke temizliği