folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Parmak İzi Tanıma Yöntemleri Hakkında...

Parmak İzi Tanıma Yöntemleri Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    beyler bu sene proje olarak parmak izi tanıma sistemini aldım. gecen hafta proje ile ilgili sunumumda yapay sinir ağlarını anlattım. ancak bu hafta parmak izi tanımada kullanılan diğer yöntemleri açıklamam istendi. fakat ben ingilizcemin yeterli olmamasından dolayı yabancı kaynakları pek fazla anlayıp karıştıramadım.  sizden ricam parmak izi tanımada kullanılan yöntemleri bana bildirmeniz sadece. hangi yöntemler olduklarını bulsam gerekli araştırmayı yapmaya çalışırım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ilginize şimdiden teşekkür ederim...

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bu konuyu bende çok merak ediyordum, teşekkürler txt hocam :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    hocam arastırman we ılgılenmen ıcın tesekkur ederım ama benım aradıklarım bunlar deıl. parmak ızı tanıma sıstemınde cok bılınen we kullanılan yomtem olarak yapay sınır agları war. ben dıger yontemlerın ısımlerını arıorum. gereklı arastırmayı da kendım yapabılırım. ama bulamıorum dıger yontemlerı. bu konuda yardımcı olabılır mısnız ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    @Fikret est.. hocam :)
    @verruckt  hocam aslında bi ara elemanın birinde bi blogda görmüştüm oda tez olarak almış hatta c#da farklı algoritmalarla bişiler de yapmıştı ama bi bulamadım ya :| ordan daha çok şey çıkardı kesin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bizim okulda uğraşıyorlardı geçen sene, parmak izinden robot resim cıkarma ayağına,

oradada yapay sinir ağlarını kullanıyolardı sanırım...

Resmi matlabda işliyolardı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İşyerime parmak izi kontrolü ile girip çıkıyoruz fakat hiç ilgilenmedim açıkçası.

Birde onunla uğraşırsam tamam artık.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    ben yaptıgım arastırmalarda da sureklı yapay sınır agları ıle ılgılı dokuman buluorum. dıger yontemler nedır bılmıorum :S yarın sunumum war we elımde hala bı dokuman yok :s kac gundur arıorum ama bulamadım hıcbısı :S

Toplam Hit: 2443 Toplam Mesaj: 8