Parmak Okuma Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

hocalar nasılsınız ıyımısınız ? nasıl gidiyor ? 

Hocalar bana parmak okuma cıhazı lazım sadece kapı acıcak bastıgınız zaman oyle kayıt felan yapmıyacak bızım fabrıkada kapıya koyacagım ıc tarafta bır kapı var dışarıdan gelenlerın personel harıcınde kımsenın gırmesını ıstemıyorum bu işi yapan varmıdır tbtde zaten bu sektördede bıraz fıkır alıcam tıcaretı acısından konuya hakım ıs yerı felan olan varsa bı yardımcı olabılırmı ? bı kaç tanıdık eleman varda onlarda kazıklamaya çalışıyorlar fıyat verdıler uçuk araştırdım ucuzada buldum aslındada nedır ne degıldır hıc bır bılgım yok 

saygılarımla

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ben bizim garaja taktırıcaktım 1500 lira para istemişlerdi kilit sistemi için 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

http://www.desialarmturk.com/parmak-izli-kontrol/1218-piks-utopic

879tl demişler firma sağlamdır bildiğim kadarıyla

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    mustafa58 bunu yazdı

hocalar nasılsınız ıyımısınız ? nasıl gidiyor ? 

Hocalar bana parmak okuma cıhazı lazım sadece kapı acıcak bastıgınız zaman oyle kayıt felan yapmıyacak bızım fabrıkada kapıya koyacagım ıc tarafta bır kapı var dışarıdan gelenlerın personel harıcınde kımsenın gırmesını ıstemıyorum bu işi yapan varmıdır tbtde zaten bu sektördede bıraz fıkır alıcam tıcaretı acısından konuya hakım ıs yerı felan olan varsa bı yardımcı olabılırmı ? bı kaç tanıdık eleman varda onlarda kazıklamaya çalışıyorlar fıyat verdıler uçuk araştırdım ucuzada buldum aslındada nedır ne degıldır hıc bır bılgım yok 

saygılarımla

pm

Anarsistherif...
Toplam Hit: 822 Toplam Mesaj: 4