Parola Ve Text Saklamak İçin Program
-
Beyler elimdeki textleri rakamları saklamak için RoboForm diye birşey buldum birsürü çentiği çüntüğü var. banka hesap bilgileri vs tutumak isitoyrum. şuan excelde şifreli tutuyorum fakat sıkıldım. bu programları yazan adamlar her an benim kayıtlı keyleri textleri çekmemeleri için bir neden varmı. zorlamı kullanıyosun kardeşim kullanma diyen olabilir ama kullanmak ta istiyorum ama karar veremedim.
kullanan vamı
Mod not : Konuları uygun bölümlere açalım....
-
keepassx kullanabilirsin.
-
keepass den şaşma
-
LastPass der, susarım hocam.
Bir de bütün cihazlarında kullanmak için premium aldın mı yıllık 30 liraya, tadından yenmez.
(Arkadaş daveti ile 2 yıla kadar premium alabilirsin.)
-
Th3Ultra bunu yazdı
Bir de bütün cihazlarında kullanmak için premium aldın mı yıllık 30 liraya, tadından yenmez.
Bende kullanıyorum hocam bunu şirkette te aktif kullanıyoruz. Premium almasan bile her türlü işini görür.
https://lastpass.com/
-
inceledim hocalar. Lastpass online vs güzel görünüyor. Sandmanın tavisye ettiğide sade bişey ama dosyları çözerler gibime geldi. neyse bişey soracağım ya siz bunların içine direk açık açık şifreleri vs yazıyormusunuz.
ben karmaşık şekilde yazıyorum. Mesela Banka yazacam B_a_n_k_a şeklinde tahribat diye bir şifrem var ise T*h*ib** şeklinde yazıyorum şifreleri bir sorguda çekerler diye endişelenen bi benmiyim :)
şuan verileri kaydediyorum ama halen emin değilim.
-
Th3Ultra bunu yazdı
Ozaman davet göndersene. kayıt oldum ama. kayıt olduğum adrese göndersen olurmuki?