Parov Stelar Albümleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Parov Stelar. Ortalama 3 senedir oldukça fazla sayıda olan albümlerinden 3 er 5 er parçasını dinleyerek büyük keyif alıyorum. Ancak bu durum bana eksiklik hissettiriyor. Komple albümlerini edinmek istiyorum. Müzik marketlerde her birini bir arada bulmak mümkün değil ve ortaya büyük bir meblağ çıkıyor. İnternet üzerinde de albümlerinin download linkine rastlayamadım.

Sanatçıyı tanıyan, bilen veya severek dinleyenler varsa, mükemmel bir şekilde albümlerini benden önce edinmiş olanlar varsa burada paylaşmalarını diliyorum. İlgilenip aramak isteyen olursa diye örnek teşkil etmesi için albüm isimlerini bulduğum şekli ile aşağıda paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

move on (28 haziran 2004)
    wanna get (4 ekim 2004)
    rough cuts (25 kasım 2004)
    get up on your feet (6 aralık 2004)
    a night in torino (23 mayıs 2005)
    spygame (14 kasım 2005)
    seven and storm (14 kasım 2005)
    faith (21 ekim 2005)
    charleston butterfly (19 haziran 2006)
    rock for/love (30 nisan 2007)
    sugar (14 nisan 2008)
    shine (1 ekim 2007)
    the flame of flame (14 nisan 2008)
    libella swing (13 ekim 2008)

2001: Shadow Kingdom LP (2x12" Vinyl & CD, Bushido Recordings, as Plasma)
    2004: Rough Cuts (CD, Etage Noir Recordings)
    2005: Seven and Storm (CD, Etage Noir Recordings)
    2007: Shine (CD, Etage Noir Recordings)
    2008: Daylight (CD, Rambling Records)
    2009: That Swing - Best Of (CD, Etage Noir Recordings)
    2009: Coco (CD, Etage Noir Recordings)
    2012: The Princess (CD, Etage Noir Recordings)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Up.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

forumun birine yazdım istek. Yüklerlerse ne ala :)

edit :

arkadaş piratebaydan vermiş zaten ama bende koyayım . piratebay türevlerne giremiyrm . O yüzden burdan indiriyrm .

http://malaysiabay.org/torrent/7996833/Parov_Stelar_-_Discography_(40_releases)-2001-2012-P2P

livane tarafından 11/Şub/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

wayyy.forumda parov stelar dinleyen birine rastlamak güzel.

ilk kez 2009 da dınlemıstım bu adamı . çok iyidir sağlamdır ve eglencelidir.

albumlerını ındırmıstım sanıyorum ama baya aramıstım bende senn gıbı ınternette.

cok tanınmadıgı ıcn pek dusmuyor nete.

sana tavsıyem youtube kanallarına sarkılarını ekleyenlerle bı gorusmen .

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

kafam güzel sanırım.

zputnik tarafından 11/Şub/13 19:31 tarihinde düzenlenmiştir

İpimle kuşağım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

downloading, kat.ph'ta yapılmayan aramaya arama demem ben :)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Çok teşekkür ederim beyler. Dinlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Teşekkürler hacım,benim için de bir değişiklik oldu bu albümleri bilmek.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben de aynı şekildeyim. Bütün albümlerini dinlemeliyim.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 11