Pars Narko-Alem
-
arkadaşlar pars da spiderman atlayışı yapabiliyor :D artı yüzüğü var.
dizinin güzelleşmesini bekliyorum osman sınavdan ötürü ama bana çok yapmacık geliyor yav. başroldeki adam uymuyor bence. daha ağır biri lazım. ne bilim görüntü ses olarak. sonra;
konuşmalar hep birbirine laf sokmak için özel çabayla hazırlanmış gibi. yüzük dalgasına iyice taktılar zaten bikaç bölüm.
dünkü bölümde de keskin nişancı karı istese oğlanı vururdu. adamı da vururdu bitane sıktı bekliyor orda. artı diğer polisler donuyor sanki. bizim pars ön plana çıkacak ya. sadece o sıkıyor :D diğerleri yatıyor. ayrıca bir metrelik yerden spiderman atlayışı yapabiliyor:D demekki polatla yarışabilir :D
zifiri karanlıkta bile göreceksin, davulsesinde çıtırtıyı duyacaksın. çünkü sen parssın :D :D adamı zorla pars yapıyorlar, bırakın şamili memur maaşıyla geçinsin :D
-
çok yapmacık davranıyolar gıbı gelıyor banada diyologlar hep laf sokma uzerıne.Bir kaç bölum sonra herpı duzelır dıye dusunuyorum kurtlar vadısı ılk cıktıgında da boleydı ılk bolumlerı
-
hele şamilin sevgilisi hiç rolüne uymuyor. biraz uyuz tipli. akrabalık ilişkileri 1970 lerin yeşilcam filmlerini aratmıyor. uyuşturucu tacirleri ise çok abartılı. konuşmalarını dinle ve gülümse :)
-
O başrol o diziye hiç gitmemiş + haklısınız adam yapmacık
Hatta Polat'ın yandan yemişi:D:D:D
-
abi pars kiraz operasyonu filmindeki başrol oyuncusu(mehmet kurtuluş) olmayınca tadı yok seyredilmiyor yani..