Part-Time İş Arıyorum...!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    sınıf arkadaşım acilen part-time iş arıyor. büfe,internet cafe felan :S ne bilim neresi olursa işte :D pazartesi ve salı akşam 6 dan sonra (17:15 ders bitio), diğer günler haftasonu dahil olmak üzere 3 ten sonra çalışabilceği bi yer arıo :S rica etti bende olur dedim. lise 3 öğrencisi. eleman arayan varsa cevap bekliorm :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    iyi güzelde arkadaş nerde ikamet ediyor.

........................................
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    unutmuşum kusura bakmayın :S istanbul avrupa yakası, gaziosmanpaşa,karayolları civarı heryer olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    zor bulur türkiyenin işvereni şerefsiz

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    dostum bizim burda oturuomuşun.. ama buralarda iş bulmak çok zor.. hele ki part-time.. konfeksiyonda full time çalışacak ameleden başka eleman arayan yok! bilgin ola :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum bizim burda oturuomuşun.. ama buralarda iş bulmak çok zor.. hele ki part-time.. konfeksiyonda full time çalışacak ameleden başka eleman arayan yok! bilgin ola :)

yani avrupa yakasında cogu yer olabilir :s magaza olur felan :S ne bilim yani. çocuk için gerçekten önemli. sadece karayolları tarafı icin deil. bayrampaşa olur eyüp felan olur. arayan varsa haber bekliorm :/ 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

kardeş istersen mcdonalds mağazasına bi başvur derim sana. lisadeyken arkadaşlar okuldan sonra part-time çalışıyolardı. şimdi de var mı bilmiyorum ama. http://www.mcdonalds.com.tr/site_haritasi/site_haritasi.asp bu adreste ki 6 maddeye bakıver. orda iş başvuru kısmı var.

Eğer bu olmazsa diasa mağazaları var. sizin orda varsa gidip görüş. part-time çalışacak eleman arıyorlardı. bide orda şansını denersin.

İmza mı? O da ne demek?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    osmaman bunu yazdı:

kardeş istersen mcdonalds mağazasına bi başvur derim sana. lisadeyken arkadaşlar okuldan sonra part-time çalışıyolardı. şimdi de var mı bilmiyorum ama. http://www.mcdonalds.com.tr/site_haritasi/site_haritasi.asp bu adreste ki 6 maddeye bakıver. orda iş başvuru kısmı var.

Eğer bu olmazsa diasa mağazaları var. sizin orda varsa gidip görüş. part-time çalışacak eleman arıyorlardı. bide orda şansını denersin.

eyw. hocam yarın okulda sölerim arkadaşa. bi yol buluruz inş. tekrar teşekkürler :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    osmaman bunu yazdı:

kardeş istersen mcdonalds mağazasına bi başvur derim sana. lisadeyken arkadaşlar okuldan sonra part-time çalışıyolardı. şimdi de var mı bilmiyorum ama. http://www.mcdonalds.com.tr/site_haritasi/site_haritasi.asp bu adreste ki 6 maddeye bakıver. orda iş başvuru kısmı var.

Eğer bu olmazsa diasa mağazaları var. sizin orda varsa gidip görüş. part-time çalışacak eleman arıyorlardı. bide orda şansını denersin.

eyw. hocam yarın okulda sölerim arkadaşa. bi yol buluruz inş. tekrar teşekkürler :) 

kardeş iş konusunu ne yaptın? merak ettim şimdi. inşallah yardımcı olabilmişimdir?

İmza mı? O da ne demek?
Toplam Hit: 2162 Toplam Mesaj: 9