folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Part1,Part2 Gibi Bölümlere Ayrilmiş Dosyaları Birlestiremiyorum

Part1,Part2 Gibi Bölümlere Ayrilmiş Dosyaları Birlestiremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    arkadaslar..frontpage istekte bulunmuş bir arkadas..banada lasimdi indirdim ..
    5 bölümden olusan bu frontpagei 5 bölümünüde bir klasör olusturup icine attim ..Fakat..buraya cikart dedigimde..normalde part 1 den part2 ye atlayip tamamini cikartmasi gerekirken bunda öyle yapmiyor part 1in icindekini cikariyo ..hangisinde denediysem cikariyor ki bu da benim işime yaramiyo.. tek linkte verilmiş olani indirdim o da calismiyor..bana bu dosyalari birlestirebilecegim bir program ismi verirmisiniz yada bunlari birlestirmek icin bir yöntem
    tek tek cikarttigimdada ayni boyutta ve isimde oldugu icinde ..degistirilsin mi diyor..umarim anlatabilmişimdir..
    yardımlarınızı bekliyorum Saygilar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    hiç kimse bilmiyormu .(: neyse ..birgün birinin basina gelirse ben cevap verecem ögrendikten sonra ..ne diyim saygilar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zemin
    zemin's avatar
    Erkek
    winrarın bu işlemi yapması gerekiyor normalde.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Dosya isimlerinin aynı olması gerekli.Dikkat et arada farklı olan(. dahil) varsa hata verir..Eğer isimde farklılık görürsen ayar çek düzelir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    hoca yok hepsi ayni fakat. bir türlü olmuyor..hala nedenini anlamış deilim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    sonunda ..yaptim birlestirdim ..ama simdide .. uzantısı .nrg oldu
    bunu nasil düzeltecem bu sekilde ..tikladigimda ..yükleme yapmiyor program sec diyor.
    sanirim bunun uzantisini degistirmek lasim yada bir programla bunu cevirmek gerek ..bilgisi olan varmı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) iyi birleştirdiysen diğeri basit,

iso,nrg gibi formatları nero ile açabilirsin, o çıkan dosyayı nero ile aç ve bir cd ye yazdır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 7