Part1,Part2 Gibi Bölümlere Ayrilmiş Dosyaları Birlestiremiyorum
-
arkadaslar..frontpage istekte bulunmuş bir arkadas..banada lasimdi indirdim ..
5 bölümden olusan bu frontpagei 5 bölümünüde bir klasör olusturup icine attim ..Fakat..buraya cikart dedigimde..normalde part 1 den part2 ye atlayip tamamini cikartmasi gerekirken bunda öyle yapmiyor part 1in icindekini cikariyo ..hangisinde denediysem cikariyor ki bu da benim işime yaramiyo.. tek linkte verilmiş olani indirdim o da calismiyor..bana bu dosyalari birlestirebilecegim bir program ismi verirmisiniz yada bunlari birlestirmek icin bir yöntem
tek tek cikarttigimdada ayni boyutta ve isimde oldugu icinde ..degistirilsin mi diyor..umarim anlatabilmişimdir..
yardımlarınızı bekliyorum Saygilar -
hiç kimse bilmiyormu .(: neyse ..birgün birinin basina gelirse ben cevap verecem ögrendikten sonra ..ne diyim saygilar
-
winrarın bu işlemi yapması gerekiyor normalde.
-
Dosya isimlerinin aynı olması gerekli.Dikkat et arada farklı olan(. dahil) varsa hata verir..Eğer isimde farklılık görürsen ayar çek düzelir..
-
hoca yok hepsi ayni fakat. bir türlü olmuyor..hala nedenini anlamış deilim
-
sonunda ..yaptim birlestirdim ..ama simdide .. uzantısı .nrg oldu
bunu nasil düzeltecem bu sekilde ..tikladigimda ..yükleme yapmiyor program sec diyor.
sanirim bunun uzantisini degistirmek lasim yada bir programla bunu cevirmek gerek ..bilgisi olan varmı? -
:) iyi birleştirdiysen diğeri basit,
iso,nrg gibi formatları nero ile açabilirsin, o çıkan dosyayı nero ile aç ve bir cd ye yazdır
Toplam Hit: 1145 Toplam Mesaj: 7