Partion Kayıp Olması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aniden hdd in partionu kayboldu hdd 2 parça idi tek parça gözüküyor disk yönetiminde parça var ama formatlama seçeneği var sadece diğer uçan kaybolan kısmın içindeki verileri kaybetmeden nasıl getirebilirim. Teşekkürler

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Find and Mount diye bir programla sorunumu çözdüm. Kaybolan partition a sağ tıklayıp "mount as" a tıklayıp sürücüye bir harf atadıktan sonra partition çalışmaya başladı. :)

Çok mutluyum İyi çalışmalar müridler.

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

harfi silindiği için öyle olmuş sanırım bikeresinde bende de olmuştu güvenli moddan girip harf atadım tekrar açıldı.

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

biz okuyana kadar çözmüşün zaten ama o diskin patlamasına az kalmış haberin olsun bir gün sana elveda diyip elsalaya bilir ömür boyu susar

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 590 Toplam Mesaj: 4