Partition Magic (Link Ve Destek):D
-
arkadaşlar harddiskim çok ufak boyutlu c de yer kalmadı d de 3 gb ım boş bunu c ye aktarmak istyrm... partition magic programını söylediler ama netten bulduum linkler ölü çıktı:S yardımcı olursanız sewinirim.. program bilgim de pek yoktur... link ve kullanım hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim... yardım edin şu garibe:D
-
bildiim kadarıyla partition magic ile ole bişi yapılmıyo parcalayabiliyosun ama ordan alıp diğer bi partition ekleme olmuyo galiba sadece parcalayabiliyosun istediin kadar bide istediin partion ı gizleyebiliyosun başka extrası varmı bilmiom
-
c ye format atıcam... partition la d den 2 gb alıp format atarken 2gb lık aldıım bölümü ce ye eklicem...
-
partitionı kendim hallettim kimseden yardım gelmeyince format olayına daldım ama şimdi söyle bi sorun çıktı:S
bios tan first boot u cd rom yaptım ama cd yi taktığım zaman cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıkmıyo... neden olabilir...
arkadaşlar buna yardım edin bari:S :(
-
korkmss bunu yazdı:
-----------------------------partitionı kendim hallettim kimseden yardım gelmeyince format olayına daldım ama şimdi söyle bi sorun çıktı:S
bios tan first boot u cd rom yaptım ama cd yi taktığım zaman cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıkmıyo... neden olabilir...
arkadaşlar buna yardım edin bari:S :(
-----------------------------cd belki bootable değildir bi ihtimal tabi
-
ewet olabilir cd yi arkadaştan aldım ama şuan elimde sadece bu cd var bişe yapmam mumkun deil miİ???
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 6