folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Partition Magic (Link Ve Destek):D

Partition Magic (Link Ve Destek):D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkmss
    korkmss's avatar
    Erkek
    arkadaşlar harddiskim  çok ufak boyutlu  c de yer kalmadı d de 3 gb ım boş bunu  c ye aktarmak istyrm... partition magic programını söylediler ama netten bulduum linkler ölü çıktı:S yardımcı olursanız sewinirim.. program bilgim de pek yoktur... link ve kullanım hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim... yardım edin şu garibe:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    bildiim kadarıyla partition magic ile ole bişi yapılmıyo parcalayabiliyosun ama ordan alıp diğer bi partition ekleme olmuyo galiba sadece parcalayabiliyosun istediin kadar bide istediin partion ı gizleyebiliyosun başka extrası varmı bilmiom

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkmss
    korkmss's avatar
    Erkek
    c ye format atıcam... partition la d den 2 gb alıp format atarken  2gb lık aldıım bölümü ce ye eklicem...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkmss
    korkmss's avatar
    Erkek

partitionı kendim hallettim kimseden yardım gelmeyince format olayına daldım ama şimdi söyle bi sorun çıktı:S

bios tan first boot u cd rom yaptım ama cd yi taktığım zaman cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıkmıyo... neden olabilir...

arkadaşlar buna yardım edin bari:S     :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    korkmss bunu yazdı:
    -----------------------------

partitionı kendim hallettim kimseden yardım gelmeyince format olayına daldım ama şimdi söyle bi sorun çıktı:S

bios tan first boot u cd rom yaptım ama cd yi taktığım zaman cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı çıkmıyo... neden olabilir...

arkadaşlar buna yardım edin bari:S     :(

-----------------------------

cd belki bootable değildir bi ihtimal tabi 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkmss
    korkmss's avatar
    Erkek
    ewet olabilir cd yi arkadaştan aldım ama şuan elimde sadece bu cd var bişe yapmam mumkun deil miİ???
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 6