Pasaport Harc Ücreti Amk
-
la amk 5 yıllık pasaport alacam şu benden istennlere bak. lan ben
anlamadım. bu neyin harcı. hani bu parayla kağıt felan alınacaksa bi knte yetercek kafdar kağıt alınır ne lan bu.
sizce ne?
PASAPORT HARÇ BEDELLERİ: Her yıl Maliye Bakanlığınca belirlenir ve 2007 yılı için miktarlar aşağıya çıkartılmıştır. Maliye veznelerine yatırılmaktadır. İlçe emniyet müdürlüğünde bulunan vezneler genelde 15:00 da ( bazı ilçelerde 12:00 ) kapanmaktadır. Birçok ilçede Vergi Daireleri veznesi İlçe Emniyet Müdürlüğü içinde veya çok yakınında bulunmaktadır. Pasaportunuzun süresi olup ta, geçerli bir nedenle pasaportunu değiştirenlerden ek süre istemeyecekse sadece cüzdan bedeli alınır ve süresi yeni pasaporta aktarılır. Ek süre için harç yatıranların pasaportlarına daha önceki pasaport süreleride ( 5 yılı geçmemek koşulu ile ) eklenir.
6 aya kadar olanlar
(Bu süreye birçok ülke vize vermemektedir)95.60 YTL. 1 yıl için olanlar 136.50 YTL. 2 yıl için olanlar 230.30 YTL. 3 yıl için olanlar 329.30 YTL. 3 yıldan 5 yıla kadar olanlar ( 5 YIL) 466.70 YTL. Cüzdan bedeli 75 YTL. (Pasaport Büro Amirliğine verilecektir)
-
ilk defami devlet dairesine isin dusuyor :)
-
olay maliyetle alakalı değil. Devletin israflarını, sen ödüyosun.
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------
ilk defami devlet dairesine isin dusuyor :)
yok. daha önce de düşütü. amm bu ne be.. lan en son 100 lü bişeydi. neyse harc nekaadr deim. bana 500 diorşok oldum. lan dedm
bu ne harcı :S
-
öğrenci 75 olması lazım 6 aylık yada 15 mi, neydi...
-
mayrip bunu yazdı:
öğrenci 75 olması lazım 6 aylık yada 15 mi, neydi...
olm öğrenci 5 Yıllık ne kadar. sne onu de bakeem ? -
Maliyeciler için küçük not: Pasaport üzerinden alınan ücret, harç değil resimdir... Bilginize (;
-
resşm ne la. resmi mi demeye çalışlıon sen?
-
Boş ver aq... maliyeciler için o not :D