Pascal , JAVA , Symbian | Coder
-
Özel bir projede çalışmak için ileri seviye Symbian , Java yada PASCAL bilen, ücretli coder gerekli.
Yazılacak proğramda yol gösterici, örnek tescil edilebilecek tasarımların sourchlerini verecegim.
Kodlanacak proğram Cep telefonlarına yönelik
Symbian ve Java konusunda iyi bir coder bulabilirsem birinci tercihim olacaktır ama, Sanırım PASCAL daha populer. Pascal kodlarını Java byte kodlarına çeviren birtakım programlar mevcut(bkz.link ) bunlarlada iyi derece pascal yazan biri işimi görür die düşünüyorum.
Bütçe olarak 1,000 USD gibi bir rakam düşünüyorum.
(Doğru kişilerin elinde 1 haftalık araştırma ve 2 günlük kodlama ile bitecek bir iş)
ilgilenenler için;
CV + İletişim bilgisini aşagıdaki mail adresine bekliyorum
alpaydin@istanbul.com
-
Daha Java'da çok yeniyim ben ama Çalıştığım yerdeki Java üstad'larıma bi ileteyim ilgilenirlerse yönlendirebilirm
-
teşekkür ederim...
-
yol gosterici derken tam olarak neden bahsedildigini bilmem gerekiyor... J2ME de yaklasik 2 yildir kod yazmaya calisiyorum, sifirdan basladim... Gercekten cok vaktim yok, o yuzden tum istambula yol gostericili,adres belirleyici bir harita programi yaz bunu GPSe bagla falan gibi biseyse uzun surer o.
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------
yol gosterici derken tam olarak neden bahsedildigini bilmem gerekiyor... J2ME de yaklasik 2 yildir kod yazmaya calisiyorum, sifirdan basladim... Gercekten cok vaktim yok, o yuzden tum istambula yol gostericili,adres belirleyici bir harita programi yaz bunu GPSe bagla falan gibi biseyse uzun surer o.
-----------------------------Yol göstericiden kasıt yardımcı olabilecek anlamında, GPS vs. sistemi deil, dedigim gibi anlayan birinin 1 haftada bitirmesi mümkün (arge dahil)