Pascal Editör Yardım
-
arkadaşlar programcılığa yeni başladım pascal öğrenmeye çalışıyorum yanlız pascal editöründe büyüktür ( > ) ve küçütür ( < ) işaretlerini koyamıyorum
turbo pascal 7.0 editörünü kullanıyorum bu işaretlerii koymaya çalışınca boşluk koyuyor işareti koymuyor sizce sorun ne olabilir bilen anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
-
xp kullansaydın sorun çıkmazdı ama vista ya da win7 kullanıyon galiba. Bunlarda da bazı tşların yeri değişik. klavyede sorun yaşamak istemiyorsan freepascal kullanmanı öneririm.
-
xp kullanıyorum ekran klawyesinden deniyorum yine olmuyor dediğiniz gibi bide free pascalı deneyim olur inş tşkler
-
KozMoz bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar programcılığa yeni başladım pascal öğrenmeye çalışıyorum yanlız pascal editöründe büyüktür ( > ) ve küçütür ( < ) işaretlerini koyamıyorum
turbo pascal 7.0 editörünü kullanıyorum bu işaretlerii koymaya çalışınca boşluk koyuyor işareti koymuyor sizce sorun ne olabilir bilen anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
-----------------------------hocam windows klasörü altındabi dosyada kod değişikliği yapman lazım zamnında sınıfta30 bilgisayarda boyle maruz kalmıştı hocayla beraber yapmıştık ufack ir kod yazıyodun ama sn yinede araştır
-
Yok bulamıyorum ne sorunmuş arkadaş bi işaretin yaptığına AYAR OLDUM
-
saolun arkadaşlar tam olmasada buldum pascal editöründe hala koyamıyorum ama yazdığım programı notepad la açıp işareti koyup kaydedince editörde gözzüküyo nası iş bende anlamadım editörde sorun var galiba neyse bunada şükür
-
<> için Shift + ö/ç yi denedin mi ?
-
evet denedim ama olmuyo ne alametse anlamadım gitti