Pascal Kitapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Sayfaya bi baktım hep Delphi oldu :P .. Pascal için elinde e-kitap veya örnekli döküman bulunanlar paylaşabilirler mi?

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    ya hoca tabiki hep delphi den bahsedilecek paskalın devri kapanmak üzere bak sana güzel bir pasacal örneği daha sonra dökümanda göndericeğim
    arkadaşlar pascaldan çeşitli proje ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirimi

http://rapidshare.de/files/23205528/Emlak_Kay_t_Program_.rar.html
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    destek için sağol hoca delphiye kafam basmıyo pascala azıcık ısındım ilerletmek istiyom o yüzden :D

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yeni konu açmiyim.Evet arkadaşlar yokmu arttıran.

Şu program fukarasına birazcık destek..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Elimde e-book cok ama suan forma girip mesaj yapmak icin ne yapmam gerektigini zor buldum :S karisik bir pointer isleminin cpu uzerindeki islemlerini adim adim inceliyordum beynim durdu anasini satim bununla ilgili bir dokuman yazacam,acayip sayko bir durum...dehset otesi :D ..bir ara-ebooklari atarim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    walla önceki okulda okudğumuz güzel bi pascal kitabı vardı ama unuttum ismini.. Eve gidince bakarım

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    ----------------------------- Elimde e-book cok ama suan forma girip mesaj yapmak icin ne yapmam gerektigini zor buldum :S karisik bir pointer isleminin cpu uzerindeki islemlerini adim adim inceliyordum beynim durdu anasini satim bununla ilgili bir dokuman yazacam,acayip sayko bir durum...dehset otesi :D ..bir ara-ebooklari atarim. -----------------------------
    tamamdır compu :D

Bu arada başlangıc dökümanlarıda olabilir.Delphiden esinlenerek bir kaç olaya kalktım ama başarısızlıkta oturdum çoğunda :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    http://www.yousend.net/files/pascal_kurdodan70-rar.html elimde kini attım da sıfırdan e-kitaplar kaybolmuş kaliteli kaynak vardı bende kusura bakma.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    öptüm seni şap şup kral insan
Toplam Hit: 2443 Toplam Mesaj: 9