Passolig Kart Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

şimdi basvuru yapacam da, logo bi anlam katıyor mu karta? yani biri eger tff logulu alırsan tüm stadlarda kullanırsın dedi, ama takım logolu alırsan sadece takımının stadyumunda kullanırsın dedi? sürekli mersine de gidiyorum hem orda hemda adanada kullanmak istiyorum ben. var mı bi farkı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

fark etmez hocam ben bjk ile başka stadlara gittim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    AnilCarkci bunu yazdı

fark etmez hocam ben bjk ile başka stadlara gittim.

peki internetten mi istiyim yoksa stada mı gidip alsam acaba? staddan alınca hemen mi cıkıyor? veya internetten ne kadar gelir?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

HK ne demek?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

HK ne demek?

hakkında :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Takımının logosu olan karttan almanın faydası kartın yarı parası takıma gidiyor birde o takım taraftarına özel kampanya falan yapacaklarmış.Takım logolu aldığında mesela A takımı logosu var ve o hafta A takımı maç cezası almışsa maça bilet alamazsın yani karşı tribünden bilet alır izlerim diyemezsin.Yoksa gidip FB passolig kartına GS kombinesi bile yüklersin sıkıntı olmaz maçlarada girersin.
    İmkanın varsa ben stadtan gişeden al derim o zaman hemen alıyorsun kimliğinle (yanında fotoğraf bulundurmanda fayda var),internetten alırsan 1 hafta ile 3 hafta arasında ulaşır adresine

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

stadlarda passolig kart satışı varmı bilmiyorum ben internetten evime kargolattım 15 gün içinde gelmişti, bu arada kart gelmesede internetten bile alıp maça girebiliyorsun stad'daki passolig standlarından tek geçişlik bilet veriyorlar .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Bizim firma bakiyor pasolige . aktifbank bi kolu yani. Kullanilir baska yerlerde. Takimina gore parasi var. 

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 739 Toplam Mesaj: 8