Passport.Net Doğrulama Maili Gelmiyor.
-
Selam beyler kendime ait domainime bağlı e-maili msn için kullanmak istedim fakat doğrulama emaili bir türlü gelmedi. Daha önce yaptığımda geliyordu fakat yeni eklediğim bu email hesabına doğrulama gelmiyor, msn açıyorum e-posta doğrulayın diyor yönergeleri izliyorum fakat yine de gelmiyor Host'la konuştum herif dolandırdıkça dolandırdı evirdi kıvırdı kem küm etti, direk msn supporta ulaşabileceğim bi link var mı aradım ama çoğunda üzgünüz işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor veya sayfadan hiç yanıt alınamıyor.
-
Herhangi bir bilgisi olan yok mu?
-
Bana da gelmedi la bilgisi olan yoqmu gençler ?
-
12 Saat BekLemeniz Gerekir, 12 Saatten Sonra GeLior
-
2 haftadır gelecek...
-
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------
2 haftadır gelecek...
Ne aLaka Hacı? Ozaman Sen Bir YanLışLık Yapmışsındır. 12 Saat içinde GeLmeLidir -
ßende de eskiden geliyordu son denememden bi öncekinde o kadar denememe ragmen gelmedi
ama son defa saniyesinde geliyordu ne tuhaf :S
-
ByALeX bunu yazdı:
3mr3 bunu yazdı:
2 haftadır gelecek...
Ne aLaka Hacı? Ozaman Sen Bir YanLışLık Yapmışsındır. 12 Saat içinde GeLmeLidir
nedemek ne alaka benim açtığım hesabı benden dahamı iyi bileceksin ? .. daha önce açtığım hesaplarınki anında geliyordu
son 1 aydır gelmiyo açılan hesaplara :S 2 hafta oldu hatta geçiyo bihesabınki ... -
Normalde 12 saatten de önce gelir ama 4 gün beklemiştim gelmedi. Beyler domain kendinizinse control panelinden girerek mail mx girdisine hotmailinkini ekleyin. http://domains.live.com adresinden. Ben öyle yaptım daha önce paralı sanıyordum beleşmiş :) 500 tane email hesabı veriyor size mesela isminiz@sitenizinadi.com şeklinde hotmailde her türlü özelliği elde edebiliyorsunuz. spaceinizdir msnininizdir mail hesabınız tamamen hotmail üzerine, fakat adres sizin istediğiniz adres :) Beceremeyen varsa mesaj atsın halledelim.
Toplam Hit: 13714 Toplam Mesaj: 9