Passport.Net Doğrulama Maili Gelmiyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Selam beyler kendime ait domainime bağlı e-maili msn için kullanmak istedim fakat doğrulama emaili bir türlü gelmedi. Daha önce yaptığımda geliyordu fakat yeni eklediğim bu email hesabına doğrulama gelmiyor, msn açıyorum e-posta doğrulayın diyor yönergeleri izliyorum fakat yine de gelmiyor Host'la konuştum herif dolandırdıkça dolandırdı evirdi kıvırdı kem küm etti, direk msn supporta ulaşabileceğim bi link var mı aradım ama çoğunda üzgünüz işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor veya sayfadan hiç yanıt alınamıyor.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Herhangi bir bilgisi olan yok mu?

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bana da gelmedi la bilgisi olan yoqmu gençler ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

12 Saat BekLemeniz Gerekir, 12 Saatten Sonra GeLior

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    2 haftadır gelecek...

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    3mr3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    2 haftadır gelecek...
    Ne aLaka Hacı? Ozaman Sen Bir YanLışLık Yapmışsındır. 12 Saat içinde GeLmeLidir

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

ßende de eskiden geliyordu son denememden bi öncekinde o kadar denememe ragmen gelmedi

ama son defa saniyesinde geliyordu ne tuhaf :S

the one and only yaramaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:
    3mr3 bunu yazdı:
    2 haftadır gelecek...
    Ne aLaka Hacı? Ozaman Sen Bir YanLışLık Yapmışsındır. 12 Saat içinde GeLmeLidir
    nedemek ne alaka benim açtığım hesabı benden dahamı iyi bileceksin ? .. daha önce açtığım hesaplarınki anında geliyordu
    son 1 aydır gelmiyo açılan hesaplara :S 2 hafta oldu hatta geçiyo bihesabınki ...

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Normalde 12 saatten de önce gelir ama 4 gün beklemiştim gelmedi. Beyler domain kendinizinse control panelinden girerek mail mx girdisine hotmailinkini ekleyin. http://domains.live.com adresinden. Ben öyle yaptım daha önce paralı sanıyordum beleşmiş :) 500 tane email hesabı veriyor size mesela isminiz@sitenizinadi.com şeklinde hotmailde her türlü özelliği elde edebiliyorsunuz. spaceinizdir msnininizdir mail hesabınız tamamen hotmail üzerine, fakat adres sizin istediğiniz adres :) Beceremeyen varsa mesaj atsın halledelim.

Hoop.
Toplam Hit: 13714 Toplam Mesaj: 9