Patent Alma Hakkında Bilgi
-
ya aklımda bu kutuda satılan mısırlar gibi bişey satmak geldi bunun patenti nasıl (mısırn diğil aklıma gelen gıdanın) alınır bide yurt dışında istediğim şey yapılıo patent almama nasıl engeller doğar. istediğim türkiyeye getirceğim (mısır benzeri) şeyin kontrolünün bende olması benden izinsiz açılmaması böyle bişey mümkünmü.
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------hocam patent şirketinde çalışan tanıdığım war 1-2 bin ytl arasında değişiyo
sana belki bişiler yaptırabilirim
-----------------------------
sağolasın hocam peki ben bu patenti alınca başkası benm fikrimi kullanabilcekmi -
zervalone bunu yazdı:
Enis bunu yazdı:
-----------------------------hocam patent şirketinde çalışan tanıdığım war 1-2 bin ytl arasında değişiyo
sağolasın hocam peki ben bu patenti alınca başkası benm fikrimi kullanabilcekmi
senin koyduğun isim adı altında başkalarıda bu fikrini kullanabilir -
WALLACEs bunu yazdı:
zervalone bunu yazdı:
Enis bunu yazdı:
sağolasın hocam peki ben bu patenti alınca başkası benm fikrimi kullanabilcekmi
senin koyduğun isim adı altında başkalarıda bu fikrini kullanabilir
-----------------------------yok hoca ben yeni bişey bulmadm yani yurt dışında olan bi şeyi örneğin bu mısırı türkiyeye getirmek istiyorum gibi bişey fikir bana ayit diğil türkiye ayağı ben olucam ama benden başkası banaücret vermeden yapsın istemiorum böyle bişey mümkünmü
-
Sosis mi getiricen :| Öyle bişey mümkün değil gibime geliyo adam aynı şeyin adını deiştirip dibine senden daha lüksünü kurar sende batarsın fikrinde:)
-
hoca o fikrin sahibinden izin alman lazım die biliyorum uluslararası bi patenti varsa bu işin.
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Sosis mi getiricen :| Öyle bişey mümkün değil gibime geliyo adam aynı şeyin adını deiştirip dibine senden daha lüksünü kurar sende batarsın fikrinde:)
he işte bundan korunmak istiyorum :) hayırlı olsun bu arada avatarına kavuşmuşun -
zervalone bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Sosis mi getiricen :| Öyle bişey mümkün değil gibime geliyo adam aynı şeyin adını deiştirip dibine senden daha lüksünü kurar sende batarsın fikrinde:)
he işte bundan korunmak istiyorum :) hayırlı olsun bu arada avatarına kavuşmuşun
Saolasın hocam da bence öyle bişey yapamazsın gibime geliyo,bende bi ara Hot dog mevzuna gireyim dedim ,aynı bu tarz bilgileri edinmeye çalıştım kime sorduysam böyle bişeyin mümkün olmayacağını söyledi:(